iPhone 6s için Böbreğini Satıyor!

iPhone 6s için Böbreğini Satıyor!

Çin'de Wu ve Huang isimli iki genç iPhone 6s alabilmek için çılgınca bir plana başvurdular. İki kafadar Apple'ın yeni iPhone modelini alabilmek için böbreklerinden vazgeçtiler.

Teknolojiyi az çok yakından takip edenlerinde bileceği üzere her sene birçok yeni akıllı telefon modeli raflardaki yerini alıyor. Artık bu telefon tutkusu, insanlar arasında çılgınlık boyutuna kadar yükselmiş durumda.

Çin’de geçen bir olay ise bunun en büyük ispatı konumunda. China Daily isimli mecrada yer alan habere göre, Wu ve Huang isimli iki genç iPhone 6s alabilmek için akıl almaz bir yola başvurdular.

iPhone için böbreğini satmaya kalkıştı
 
Maddi durumu pek iyi olmayan gençler iPhone 6s alabilmek için böbreklerini satmaya karar verdiler. Organ ticaretinin yasak olduğu Çin’de bu alışverişi yasa dışı yollardan gerçekleştirmek isteyen ikili yakayı eleverdi.

Huang isimli genç polis operasyonundan kaçıp kurtulurken, Wu ise yakalandı. Wu, bu kararı almak için fazla zorlanmadıklarını belirterek, tek böbrekleri olmadan da pekala yaşayabileceklerini fakat iPhone 6s’leri olmadan yaşamanın anlamsız olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.