iPhone 8'den iyi haber !

iPhone 8'den iyi haber !

Kısa süre önce Apple'ın iOS 11.3 sürümünü yayınlamasıyla birlikte işletim sisteminde bazı hatalar meydana gelmişti ve düzeltilmişti. Eski iPhone modellerine işlemci gücü kısıtlamasının getirilmesi ise kullanıcıların inisiyatifine bağlıydı.

Apple'ın 11.3 sürümünü yayınlamasıyla bazı sorunlar meydana geldi. Bu sorunlardan bazıları iPhone 8'in ekran hatası veriyor olması ve ekranın donmasıydı. Apple bu sorunları çok geçmeden yeni yayınladığı iOS 11.3.1 ile giderdiğini duyurdu.


Pek çok kişinin de bildiği gibi Apple kırılan ekranlara garanti vermiyor. Eğer ekranınız kırıldıysa ekran değişimi yapabilmeniz için yüksek miktarda ücretler ödemeniz gerekiyor. Bu nedenden dolayı Apple kullanıcıları 3. parti üreticilerin geliştirmiş olduğu ucuz ekranları tercih etmek durumunda kalıyordu. Fakat yeni getirilen güncelleme ile meydana gelen iPhone 8 ekran hatası, 3. parti tarafından üretilmiş olan ekranların artık tercih edilmemesine  neden olmuştu. Çünkü güncelleme, ekrandaki dokunmatik bölümü tamamen devre dışı bırakmıştı. Bu durum üzerine kullanıcılardan yoğun tepkiler alan Apple, hemen yeni bir güncelleme yayınlamak durumunda kaldı. Kullanıcılarla buluşturulan yeni güncelleme ile iOS sürümü 11.3.1’e yükseltildi. Güncelleme sonrası iPhone 8 sahiplerinin şikayetleri durmuş olsa da ilerleyen zamanlarda Apple'ın benzer sorunlar yaşayıp yaşamayacağı merak edilenler konuların arasında. 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.