İP’in vekili Kaftancıoğlu’nu öve öve bitiremedi

İP’in vekili Kaftancıoğlu’nu öve öve bitiremedi

İYİ Parti Erzurum milletvekili Naci Cinisli katıldığı televizyon programında Canan Kaftancıoğlu’nu överek suçlarını savundu.

Habertürk ekranlarında canlı yayınlanan “Nedir ne değilidir” programına katılan İP’in Erzurum milletvekili Naci Cinisli CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.


Cinisli, önce Kaftancıoğlu ile siyasi görüşümüz aynı değil diyerek söze başladı ancak ardından Kaftancıoğlu’nun devlet aleyhindeki sözlerini savundu.

 

ipp-001.jpg


Canan Kaftancıoğlu’nun geçmişte twitter’de paylaştığı ve suç teşkil eden sözleri yargıya taşınmış ve su paylaşımlarından dolayı mahkum olmuştu.


İP’li vekil Cinisli’nin Kaftancıoğlu’nu savunmak adına kullandığı ifadeler dikkat çekti.


Cinisli, “Sayın Kaftancıoğlu devlet aleyhinde konuşmuş olabilir ama, bunları gündeme getirmek ve ötekileştirmek doğru değil, bunlar neden şimdi ortaya çıkartıldı? Kaftancıoğlu çok başarılı bir siyasetçidir.” İfadelerini kullandı.


CEZASI ONANDI
Canan Kaftancıoğlu hakkında yerel mahkeme tarafından verilen hapis cezaları 2 gün önce istinaf mahkemesi tarafından onamıştı. Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı’na hakaret, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni alenen aşağılamak, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek gibi 5 ayrı suçtan yargılanarak hapis cezasına çarptırıldı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.