Irza geçme ve hırsızlıktan sabıkalı şeyh harem kurdu, 8 kadınla yaşıyor!

Irza geçme ve hırsızlıktan sabıkalı şeyh harem kurdu, 8 kadınla yaşıyor!

Sahte şeyhlerin kurdukları tarikatlarda yaşanan akıl dışı olaylar Türkiye’nin gündemini sarsmaya devam ediyor. Tarikat adı altında yapılan fuhuş, taciz ve din istismarı mahkeme kayıtları ile belgelendi.

İnanan insanların dini duyguları sahte şeylerin cinsel tatmin merkezi ve maddi kazanç kapısı oldu.

Birçok örneği olan ve mahkeme kayıtlarına girmiş olayların yaşandığı sahte tarikat ve cemaatler bitmek bilmiyor.

Gazeteci İsmail Saymaz’ın araştırdığı ve “Şehvetiye Tarikatı” adlı kitabında mahkeme ifadeleri ile yer verdiği olayın detaylarını okudukça dehşete düşmemek elde değil.

 

HIRSIZLIKTAN ŞEYHLİĞE

Aksaray’da bir ev kadınının ihbarını değerlendiren polisin yaptığı araştırma ve baskın sonucu mahkemeye intikal eden kan donduran olayın detayları şöyle:

İhbar edilen Mustafa Çalışkan Aksaray polisi tarafından araştırılınca, Genişletilmiş Bilgi Taraması (GBT) sonucu polisi şüpheye düşürdü.

Mustafa Çalışkan, İlkokul mezunu ve 1958 Nevşehir doğumlu.

1983 yılında Nevşehir’de hırsızlık suçundan ceza almış. 1993 yılında da ırza geçme ve küçük yaşta çocuğu baştan çıkarma suçundan ceza yemiş.

Çalışkan 2001’den sonra adres değiştirmiş ve Çorum’a yerleşmiş. Burada “Suffe” derneğini kurmuş.

Hırsızlık ve ırza geçme suçlarından sabıkalı Mustafa Çalışkan Çorum 7 ayrı mahallesinde Kur’an kursu ve evler açıyor.

Kurs öğrencilerinden, yardım ve bağışlardan, kurban derisi ve fitre-zekât’a kadar her türlü parayı kabul ederek servet ediniyor.

Çalışkan, gittikçe sahasını genişleterek, Kırşehir, Rize ve Aksaray’dan müritler ediniyor.

Ankara’da da Suffe Emlak adlı bir işyeri açıyor ve bir ev tutuyor.

 

HZ.MUHAMMED’İN SOYUNDAN GELİYORUM

Çalışkan, Hazreti Muhammed’in soyundan geldiğini yayarak mehdinin kendi soyundan geleceğini duyuruyor. Peygamberle görüştüğünü iddia eden Çalışkan, aynı anda yetmiş yerde olabildiğini, müritlerin evlerini manevi âlemde ziyaret ettiğini, her birini eşiyle yatakta, banyoda yıkanırken ya da bebeğini emzirirken görebildiğini anlatıyor.

Çalışkan, oruç tutmadığı ve namaz kılmadığı halde soran olursa “Hocamız manevi âlemde kılar” dedirtmeyi de ihmal etmiyor.

 

ŞEYH HAREM KURUYOR

Çalışkan’ın ilk resmi nikâhlı eşi Güllüzar Çalışkan’dan 2 çocuğu oluyor. 2004’te boşandıktan sonra 1978 doğumlu Gülsün ile resmi nikâhla evleniyor. Kur’an kurslarında hocalık yapan Gülsün’ün beş çocuğu oluyor.

Çalışkan, Çorum’a taşınınca haremini genişletiyor. Filiz Hacıbekiroğlu ile imam nikâhı kıyıyor. Evli olduğunu bildiği halde Çalışkan ile imam nikâhı kıyan Filiz Hacıbekiroğlu Edebiyat Fakültesi mezunu.

Aynı günlerde cemaatin müritlerinden 1977 doğumlu İlahiyat Fakültesi mezunu ve evli olan Ebru Kara şeyhin müridi olunca kocasını boşayıp, Çalışkan’ın İmam nikâhlı 3. eşi olmayı kabul ediyor.

Çalışkan durmak bilmiyor;

1982 doğumlu Tülay Acuner’e göz koyuyor. 2006 yılında Çalışkan’ın sohbetlerine katılan Tülay Acuner imam nikâhlı 41 eş oluyor ve bir çocuk doğuruyor.

Tülay Çalışkan: ”Dördüncü eş olarak bu durumu kabul ettim. Benden sonra iki kişiyle daha evlendi. Hocamızdan hiç kötü yan görmedim. Kendisine halen güvenmekteyim” sözleri ile evliliğini savunuyor.

ÖNCE MÜRİT SONRA İMAM NİKÂHLI EŞ

Çalışkan’ın beşinci eşi Şengül Genç oldu. Genç haremdeki bürokrasiyi izleyerek, önce mürit, sonra eş oldu ve bir çocuk doğurdu.

5. Eş Genç, mahkemede şeyh hakkında şunları söylüyor:

“Hocam mangal yüreklidir. Hiç kimsenin cehenneme girmesini istemiyor. Herkesin cennete girmesini istiyor. Hocamız öğrencilerinin Kura’an ve sünnet ışığında yaşamasını istemiştir.”

Sağlık Meslek Yüksek Okulu mezunu Ümmühan Itır da şeyhin imam nikâhlı 6. Eşi olmayı kabul ediyor ve 2 çocuk doğuruyor.

 

ÇOCUKLARIN DNA RAPORLARINDA İLGİNÇ DETAYLAR ÇIKTI

Çalışkan altı eşiyle Çorum’da aynı binada ve bir arada yaşıyor. Kayıtlara göre, beşi erkek on üç çocuğu var. Bu çocukların on birini Gülsün Çalışkan ve Filiz Hacıbekiroğlu’nun nüfusuna kaydettiriyor.

Ebru Kara’nın iki çocuğu Hacıbekiroğlu’nun üzerine kayıtlıydı. Kara durumu “ Gizli kalmak istedim ve çocuklarımın Çalışkan’dan olduğunun öğrenilmesini istemedim” diye açıklıyordu.

DNA raporlarından çıkan başka bir detay ise çok dikkat çekiciydi.

Rapora göre şeyh kayınbiraderinin eşiyle cinsel ilişkiye girmişti. Kayınbirader Ali Aytaç ise, “Adli Tıp raporuna inanmıyorum” diyordu.

Şeyh Çalışkan ise mahkemede bütün suçlamaları reddedrek haremdeki kadınların ya manevi kızı ya da bacısı olduğunu söylüyordu.

Çalışkan Elif Ceyhan’ı yedinci, Seher Barın’ı da sekizinci eş olarak haremine kattı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum