İş dünyasından İstanbul için kararlılık mesajı: Bir adım geri durmayacağız!

İş dünyasından İstanbul için kararlılık mesajı: Bir adım geri durmayacağız!

YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yeniden yapılması kararına iş dünyasından da değerlendirmeler geliyor.

Anadolu Dostluk Afrika Sanayici ve İş adamları Derneği (ADASİD) Başkanı Levent Kuloğlu YSK’nın İstanbul Seçimlerinin yenilenmesi kararının ardından siyasetcafe.com’a yaptığı açıklamada yenilenme kararının hak ve hukuk gözetilerek tartışmaya açılmayacak şekilde gerçekleştiğini belirterek, “İçeriden ve dışarıdan gelen tüm baskılara rağmen 23 Haziran’da İstanbullunun adaletin ve hukukun yanında olduğunu göstereceğine ve oyunu bozacağına inanıyorum” dedi.

ADASİD Başkanı Levent Kuloğlu siyasetcafe’ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Dış kaynaklı Türkiye’yi yıkmaya yönelik tüm girişimlerin AK Parti MHP ittifakıyla bir bir ortadan kaldırılmasının ardından, Batı emparyalist güçlerin özellikle dövizi silah gibi kullanarak İktidarı yıkmak isteği de boşa çıkmıştı. Türkiye’nin azılı düşmanları şimdi de 31 Mart Seçimleri özelinde görüldüğü üzere İstanbul üzerinden ülkemize bir yangın ve ateş salmak istemiştir.

FETÖ’den, bölücü ve terörist illegal örgütlerden tüm kesimler İstanbul’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik bir çöküş stratejisini ilmek ilmek işlemiş olduğu ancak bu çabalarınAK Parti ve MHP’nin itirazlarıyla YSK’dan döndüğü görülmektedir.

Hesapları tutmayan, hain planları ortaya çıkanları bugün büyük bir telaş kaplamıştır. Suç üstü yakalanmışlar ve suçlarını bastırmak için bir mağduriyet oyunu oynamaktadırlar.

Bir CHP Milletvekili daha da ileri giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi Kürsüsü üzerinden Türkiye’ye darbe tehdidi bile yapabilmektedir.

Biz iş dünyası olarak Türkiye’nin geleceğinin teminatı olan Sayın Cumhurbaşkanımızın her zaman ve zeminde tüm kararlılığımızla arkasında ve yanındayız.

Türkiyemize, geleceğimize kurulmaya çalışılan bu tezgahları, oyunları bozmak için İstanbullumuzla, Türkiyemizle bir, beraber ve bütünüz. Bunun için tüm gücümüzle çalışacağız, halkımıza, milletimize gerçekleri anlatacağız.

15 Temmuz kanlı darbe girişimi herkese göstermiştir ki, hem Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan hem de sayın Devlet Bahçeli bu ülke için elini, gövdesini taşın altına koymaktan bir an olsun çekinmemişlerdir.

Biz de iş dünyası olarak bir adım geri durmadan bu şanlı mücadelenin takipçisi ve destekçisi olacağız.”

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.