İş dünyasından MHP’ye büyük ilgi: Zeki Yusufoğlu İstanbul 1. Bölgeden MHP’den aday adayı

İş dünyasından MHP’ye büyük ilgi: Zeki Yusufoğlu İstanbul 1. Bölgeden MHP’den aday adayı

Cumhur İttifakı’nın temel bileşenlerinden MHP’ye İş dünyasından da adaylık müracaatı yağıyor. İstanbul’un sevilen ve tanınan iş adamlarından müteahhit Zeki Yusufoğlu İstanbul 1. Bölge’den milletvekili olmak için MHP’den aday adaylığına müracaatını yaptı.

AK Parti ve MHP’nin beraber aldığı karar ile 24 Haziran’da ilan edilen erken seçim, Türkiye’de büyük bir siyasi hareketliliği de getirmiş oldu. AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakında yer almak isteyen bürokrasi ve iş dünyasından pek çok isim de milletvekili olabilmek için aday adaylıklarını ilan ederek partilerine müracaatlarını gerçekleştirdiler.

Bu isimlerden birisi de geçmiş dönemlerde Bingöl’de yıllarca MHP’de çalışmalarda bulunmuş ve sonrasında İstanbul’a yerleşerek iş hayatına atılmış olan Zeki Yusufoğlu.

zeki.jpg

BİNGÖLLÜLERİN SEVİLEN İSMİ

İstanbul’un sevilen ve sayılan müteahhit ve iş adamlarından olan Zeki Yusufoğu, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler çerçevesinde yeniden siyaset atılıp, ülkesine ve milletine hizmet kararlığıyla tercihini Milliyetçi Hareket Partisi’nden yana yaptı.

Türkiye’nin milli birliği ve bütünlüğü için İstanbul’da doğu kökenli ve Bingöllü vatandaşlarımızın vatan ve millet sevgisini, MHP’nin siyasi duruş ve kararlılığında bütünleştirmek amacıyla bu yola çıktığını söyleyen Zeki Yusuoğlu, Bingöl Spor Kulübü, Ağaçeli Spor Kulübü, Elmalı Köy Derneği ve Bingöl Derneği’nde de aktif olarak sosyal faliyetlerde bulunan birisi.

zeki1.jpg

“ARTIK YUVAMDAYIM”

Kendi ifadesiyle 2002 yılından itibaren AK Parti içerisinde aktif olarak çalışan Zeki Yusufoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 15 Temmuz kanlı darbe girişimindeki duruşu ve ardından ülkesi ve milleti için yaptığı büyük gayret ve fedakarlıklardan oldukça etkilendiğini ve yeniden yuvası olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönmeye karar verdiğini söylüyor.

zeki3.jpg

“ÜÇ HİLAL’İ İSTANBUL’DA DAHA YÜKSEKLERE ÇIKARTACAĞIZ”

Türkiye’nin 15 Temmuz darbe girişimiyle tarihi bir tehlike atlattığını ve bunda da MHP’nin Bilge Lideri Devlet Bahçeli’nin sağlam iradesi ve kararlılığının çok büyük bir etkisi olduğunu belirten Zeki Yusufoğlu, “Biz Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin dik duruşunu; tüm ülkesini, milletini, vatanını sevenler gibi açıkça gördük ve takdir ettik. O’nun bu kararlılığının yanında bir nefer olarak da olsa her daim yanında durmayı kendimize bir borç biliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin üç hilalli bayrağını istanbul’un burçlarında el ele, gönül birliğiyle, Cumhurun birliğiyle yeniden göndere çekmek için elimden gelen her türlü uğraş ve mücadelinin içerisinde olacağım. Bu ruh, inanç ve kararlılıkla ülkemin, milletimin ve partimin hizmetinde olmak için İstanbul 1. Bölge’den milletvekilliğine adaylık müracaatımı yaptım. Takdir Liderim Devlet Bahçeli ve partimindir” dedi.

zeki2.jpg

İngilizce bilen İşadamı Zeki Yusufoğlu, evli ve dört çocuk babası.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum