İş insanı Dilek Ertek, Tahiti'de gemiden düştü, 9 gündür kayıp!

İş insanı Dilek Ertek, Tahiti'de gemiden düştü, 9 gündür kayıp!

Dünyaca ünlü mücevher markasının distribütörü olan ünlü iş insanı Dilek Ertek, tatil için gittiği Tahiti’de içinde bulunduğu gemiden düştü. Ünlü iş insanının oğlu Pasifik Okyanusu’nda annesinin cesedini arıyor.

Ünlü iş insanı Dilek Ertek'in Tahiti seyahati sırasında cruise gemisinden Pasifik Okyanusu'na düşerek kaybolması iş dünyası ve ailesinde şok etkisi yarattı. Ertek'in cansız bedeni hala bulunamazken, olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre, Ertek'in oğlu Gökçe Atuk, günlerdir helikopterle Pasifik Okyanusu'nda annesini arıyor. Olayla ilgili Tahiti'de de soruşturma başlatıldığı ve hukuki sürecin aile tarafından yakından takip edildiği belirtildi.

 

AKŞAM YEMEĞİNE GELMEYİNCE...

 

Sosyetenin ünlü isimlerinden Dilek Ertek, 26 Ekim'de arkadaşlarıyla cruise gemisiyle tatile gitti. Tahiti'ye uğrayan gemi, Pasifik Okyanusu'nda seyir halindeyken, arkadaşları akşam yemeğine gelmeyen Ertek'i merak edip odasını açtırmak istedi. Ancak Ertek'in balkon kapısı açıktı ama kendisi yoktu.

 

KAMERA KAYITLARINDA ORTAYA ÇIKTI

 

Tüm gemi ayağa kalktı. Kamera kayıtları incelendiğinde Ertek'in balkondan aşağı düştüğü görüldü. Ertek'in oğlu haberle bölgeye giderken, günlerdir süren arama çalışmalarında sonuç alınamadı.

 

Gökçe Atuk'un avukatı ise bir basın açıklaması yaparak olayla ilgili şu bilgileri verdi:

 

"Cemiyet hayatının sevilen insanlarından biri olan, dünyaca ünlü bir mücevher markasının Türkiye distribütörü, işadamı Gökçe Atuk'un annesi, işkadını Dilek Ertek, gemi seyahatinde talihsiz bir kaza geçirdi. Ertek, gemi Pasifik Okyanusu'nda seyir halindeyken, 26 Ekim'de denize düştü. Ertek'i arama çalışmaları bugüne kadar maalesef olumlu sonuç vermedi. Elim kazanın meydana geldiği gemi Tahiti'de bulunan Papeete limanına geldikten sonra kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Annesinin düştüğünü öğrenen müvekkilim Gökçe Atuk, derhal Papeete'ye gitti. Dilek Ertek'in tek çocuğu olan Gökçe Atuk, Papeete'de bulunan adli makamların kaza ile ilgili soruşturmasının çok yönlü yapılması konusunda avukatlarıyla uğraş veriyor. Bu elim kaza sonrasında aile çok üzgün ve gerçek olmayan haberlerin çıkmaması için bu basın açıklamasını yapmak istiyoruz."


Siyasetcafe.com

 

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.