İş insanı Fevzi Tokat'ın torunu Şebnem Şirin boğazı kesilerek öldürüldü!

İş insanı Fevzi Tokat'ın torunu Şebnem Şirin boğazı kesilerek öldürüldü!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde gıda mühendisliği bölümü mezunu Şebnem Şirin, erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi'ndeki bir apartta meydana gelen olayda Şebnem Şirin, erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı'nın yaşadığı dairede ölü olarak bulundu.

Olayın ardından aracına binerek kaçan cinayet şüphelisi Furkan Zıbıncı, polis ekipleri tarafından kent merkezinde gözaltına alındı. Olayın ardından ifade veren bir görgü tanığı, şüphelinin sırtından yaralı olarak binadan ayrıldığını iddia etti.

 

VÜCUDUNDA YARA İZİNE RASTLANMADI

 

Cenazesi morga kaldırılan Şebnem Şirin'in yapılan otopsisinde Furkan Zıbıncı tarafından boğazından kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Sağlık kontrolünden geçirilen cinayet şüphelisinin vücudunda ise herhangi bir yara izine rastlanmadı.

 

SON KEZ BİR ARAYA GELDİLER

 

Bir süredir birlikte olan Furkan Zıbıncı ve Şebnem Şirin'in zaman zaman aynı apart dairesinde kavga ettikleri, ayrılık aşamasında olan çiftin dün akşam yine son kez görüşmek için bir araya geldikleri öğrenildi.

 

ÜNLÜ İŞ İNSANININ TORUNU ÇIKTI

 

Kaleiçi Çarşısı'nda bir altın toptancısında işçi olarak çalışan Furkan Zıbıncı'nın Şebnem Şirin'in evine aralıklarla gidip kaldığı, olayın ardından kaçarken polis ekipleri tarafından yakalandığı ve emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi. Şebnem Şirin'in Denizli'de bir şarapçılık şirketinin ortağı Fevzi Tokat'ın torunu olduğu öğrenildi.

 

YEĞENİ İÇİN İSYAN ETTİ

 

Pamukkale Şarapları Satış ve Pazarlama Direktörü Selda Tokat, yeğeni Şebnem Şirin'in Furkan Zıbıncı tarafından öldürülmesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Tokat, yeğeni Şebnem Şirin'in fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı:

 

"ahh şebnemiz ahh :( yeğenimi kaybettik.. yeğenimi sevgilisi boğazını keserek öldürdü. çok üzgünüm. dünya güzeli yeğenim 23 yaşındaydı. çok üzgünüm. yazacak gücüm yok. bi gencecik şebnem bi gözü dönmüş canavar tarafından katledildi."

 

 

sebnem.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.