İşçilerin maaşını ödemeyen CHP'li belediye parayı bakın nereye yatırmış!

İşçilerin maaşını ödemeyen CHP'li belediye parayı bakın nereye yatırmış!

İşçilerin maaşını ödemeyen CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'nin paraları festivallere yatırdığı ortaya çıktı.

İşçilere maaşlarını ödemeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Zeydan Karalar’ın paraları festivallere yatırdığı ortaya çıktı.

CHP’li Karalar sadece “26. Adana Altın Koza Film Festivali Organizasyonunun Düzenlenmesi Hizmet Alımı” ihalesi için AC Prodüksiyon Yapım ve Organizasyon Hizmetleri Anonim Şirketi’ne 4 milyon 794 bin lira ödeme yaptı.

Film festivalini diğer festivaller takip etti.

10 gün süren “Adana Lezzet Festivali İçin Çadır Kurulması Hizmet Alımı İşi” ihalesi için yüklenici firması olan Loca Spor Eğitim Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne 299 bin 640 lira ödendi.

Yine 2 aylık süreyi kapsayan “Çiçek Fidesi ve Saksılı Çiçek Alımı İşi” ihalesinde yüklenici firmaya belediye kasasından 724 bin 50 liralık harcama yapıldı.

 

İSRAF TABLOSU KABARIK

 

CHP’li Başkan Karalar’ın israf tablosu bununla da sınırlı kalmadı. EKAP’da duyurulan “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Hizmet Alımı” ihalesi için yüklenici Metin Bulut’a 10 günlük hizmet bedeli için 255 bin lira ödendi.

Karalar göreve geldiği 8 aylık süre içerisinde işçilerin maaşlarını ödemek yerine belediye bütçesini sokak hayvanlarına ayırdı.

20 günlük “Sahipsiz Sokak Hayvanlarının Tedavilerinde Kullanılmak Üzere İlaç ve Tıbbi Malzeme Mal Alımı” ihalesi için yüklenici firma olan Bolu Ted Ecza Dopos İlaç tarım Hayvancılık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ne 179 bin 222 liralık ödeme yapıldı.

Karalar bununla da sınırlı kalmadı. 2 Aralık günü “Kedi ve Köpek Maması Alımı” ihalesine çıktı. Belediyeye yüklenici firmaların mama alımı için tekliflerini sunduğu ve belediyelerin teklifleri değerlendirme aşamasında olduğu öğrenildi. 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.