İsfanbul Tema Park’ta 5D ve 4D sinema keyfi

İsfanbul Tema Park’ta 5D ve 4D sinema keyfi

Kapılarını açık havada sınırsız eğlence dünyasına yeniden açan İsfanbul Tema Park’ta sinema keyfi de başladı. Parkın 5D Little Dolphin ve 4D Journey To The West salonları tüm sinema severleri unutamayacakları maceralara çağırıyor

Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk tema parkı İsfanbul Tema Park’ta sinema keyfi de kaldığı yerden devam ediyor. Uluslararası standartlardaki önlemlerle bünyesindeki 2 sinema salonun kapılarını açan İsfanbul Tema Park, ister çocuk isterse yetişkin olsun, her yaş grubundan misafirlerine unutamayacakları bir sinema deneyimi sunuyor.

 

SÜRPRİZLERLE DOLU

İzleyenleri, rengârenk güzellikleri ve gizemli su altı canlılarıyla büyüleyen, okyanus yaşamının sürprizleriyle kendine hayran bırakan 5D Little Dolphin’de Küçük Yunus Stella’yı bekleyen maceralara siz de ortak olacaksınız. Aynı zamanda engelli dostu da olan 5D Little Dolphin’deki eşsiz su altı serüvenleri ile heyecan ve eğlence dolu unutamayacağınız zamanlar sizi bekliyor.

 

İsfanbul Tema Park içindeki sinema ünitelerinde macera sadece su altı ile sınırlı değil. Uzay yolculuğuna hazırsanız, Maymunlar Gezegeni’ne tehlikelerle dolu bir yolculuk sizleri bekliyor. 4D Journey to the West, uçan motosiklete binmeyi ve fantastik bir deneyim yaşamayı isteyenler için harika bir seçenek. Journey to the West ile 4D uzay yolculuğu hiç bitmesin isteyeceksiniz.

 

BÜTÜN ÖNLEMLER ALINDI

İsfanbul Tema Park içindeki sinema salonlarında da misafirlerin sağlıklarını korumak için gerekli tüm önlemler alınmış bulunuyor. Salonlara giriş ve çıkışlarında el dezenfektanları misafirlere sunulurken, sırada bekleyenlerin sosyal mesafe kuralına uymaları için, yerlere gerekli işaretler konumlandırıldı. Sinema içerisinde aile bireyleri kendileri için ayrılan 4’lü koltuklara otururken, yan ve arka 4’lü koltuklar ise boş bırakılıyor. 5D ve 4D sinema salonlarında kullanılan gözlükler tek gün kullanılıyor. Sinema salonlarının içine maskesiz misafir alınmazken, görevli personel de siperlik ve maske ile hizmet veriyor.

 

 

AÇILIŞ COŞKUSUNA YAKIŞAN KAMPANYA

İsfanbul Tema Park açılış coşkusunu da 31 Temmuz 2020 tarihine kadar sürecek bir kampanya ile eğlence severlerle birlikte kutluyor. Açılışa özel kampanya çerçevesinde online bilet alan misafirler yüzde 60 oranındaki indirimden faydalanabilecekler.

 

Ailece eğlence tutkunlarına unutamayacakları deneyimler yaşatmaya yeniden başlayan İsfanbul Tema Park, sınırsız eğlence olanakları, sıra dışı konsept mimarisiyle misafirlerine renkli dünyanın kapılarını yeniden açtı. Eğlence ve adrenalini bir arada yaşamak isteyenlerin vazgeçilmez adresi İsfanbul Tema Park, misafirlerine farklı seçeneklerde eğlence imkanının yanı sıra tek biletle tüm ünitelerden gün boyu sınırsızca faydalanma imkanı sunuyor.   

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.