'İŞGÜZAR'

'İŞGÜZAR'

Gazeteci – Yazar Abdülkadir Selvi’ye ‘iktidara yaranma’ eleştirisi yöneltildi ve hakkında çok sert ifadeler kullanıldı. İşte haberin ayrıntıları;

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi geçtiğimiz Pazartesi günü köşe yazısında, Adalet ve Kalkına Partisi'nin (AKP) anketler yaptırdığını yazmıştı. Gazeteci – Yazar Abdülkadir Selvi, bu anketlerde Afrin operasyonunun AK Parti'nin oy oranını arttırdığını belirtmişti.

Anketlerde son durum! Afrin etkisi

Selvi, "Afrin operasyonuyla birlikte uzun bir süre sonra AK Parti’ye oy verebilirim diyenlerin oranı yüzde 55’e çıktı" demişti.

Habertürk Gazetesi yazarı Sevilay Yılman ise bugünkü köşesinde, Abdülkadir Selvi'ye bir yanıt vererek, "Merak ettim Selvi’nin bahsini ettiği anketlerde Afrin’in AK Parti’nin oy oranını artırdığı sonucuna vardıran sualin ne olduğunu" diye belirtti.

"Cumhurbaşkanı’nın, ne Başbakan’ın, ne de AK Parti’deki herhangi bir siyasinin sözü edilen anketten haberi yok" diyen Yılman, hiçbir ankette Afrin operasyonuyla AK Parti'de oy artışı sorusunun olmadığını ifade etti.

Yılman, Selvi için, "Bu işlerle özellikle muhatap olan bir kaynağıma göre bu çıkarım Abdülkadir Selvi’nin iktidara yaranma, hoş görünme maksadıyla yaptığı işgüzarlıktan başka bir şey değil" ifadelerini kullandı.

Sevilay Yılman'ın yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

"Merak ettim Selvi’nin bahsini ettiği anketlerde Afrin’in AK Parti’nin oy oranını artırdığı sonucuna vardıran sualin ne olduğunu. Ve öğrendim ki ne Cumhurbaşkanı’nın, ne Başbakan’ın, ne de AK Parti’deki herhangi bir siyasinin sözü edilen anketten haberi yok. Yapılan anketler var ama hiçbirinde, 'Afrin operasyonu dolayısıyla AK Parti’nin oyunda artış var mı yok mu'yu öğrenmek için yöneltilen bir soru yok. Ve dolayısıyla böyle bir çıkarım da yok! Bu işlerle özellikle muhatap olan bir kaynağıma göre bu çıkarım Abdülkadir Selvi’nin iktidara yaranma, hoş görünme maksadıyla yaptığı işgüzarlıktan başka bir şey değil."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.