İskoç bilim insanı kıyamet tarihini açıkladı: 2030'da insanlık yok olacak

İskoç bilim insanı kıyamet tarihini açıkladı: 2030'da insanlık yok olacak

İnsanlığın 13 bin yıl önce yok olduğunu, bir sonraki yok oluşun 2030’da gerçekleşeceğini iddia eden İskoç bilim insanı, arkeolog Graham Hancock, günümüzden 13 bin yıl önce yaşanmış olan bir felaket neticesinde insanlığın yok olduğu söyledi.

İskoç bilim insanı, arkeolog Graham Hancock tarafından ilginç bir iddia ortaya atıldı. Hancock, insanlığın 13 bin yıl önce yok olduğunu ve bir sonraki yok oluşun 2030 yılında gerçekleşeceğini iddia etti. İskoç arkeolog, günümüzden 13 bin yıl önce yaşanmış olan bir felaket neticesinde insanlığın yok olduğu söyledi.

Bir sonraki yok oluşun tarihini 2030 olarak açıklayan bilim insanının bu iddiası ilginç olmakla birlikte insanlığın geçmişine ve geleceğe olan bakışı değiştirecek niteliğe sahip.

Bilim insanı insanlığın yok olmadan önce şimdiki gibi gelişmiş olduğunu söyledi. Üstelik bu tarihi gerçeğe ait hikayelerin incil başta olmak üzere pek çok mitte bulunduğuna değinen Hancock, bu felakete ve öncesindeki modern uygarlığa dair birçok kanıtın bulunduğunu dile getirdi.

 

Tanrıların Büyücüleri ismini verdiği son kitabını yayınlayan Graham Hancock, 13 bin yıl önce meydana gelen buz devrinden sonra insan popülasyonunun büyük bir çoğunluğu yok oldu. Ardından gezegene çarpan kuyruklu yıldızla çok şiddetli depremler ve tsunamiler meydana geldi.

 

kiyamet1.JPG

 

Hancock’un kitabında yazdığı yok oluşa dair iddialarını dayandırdığı yerlerden bir tanesi de Şanlıurfa’da gerçekleştirilen kazılar sonrasında ortaya çıkarılan Göbeklitepe’deki kült yapılar.

İskoç bilim insanı bu yapıların İngiltere’de bulunan Stonehenge’in 2 katı yaşında olduğunu ve yapılabilmesi için büyük bir mühendislik becerisine sahip olmak gerektiğini vurguladı. Hancock, buradaki taşların üzerindeki astronomiyle ilgili oymaların o dönemlerde yaşayan gökbilimcilere yol gösterdiğini iddia ediyor.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.