İŞKUR'da yolsuzluk iddiası! Bakanlık duyurdu: İki kişi görevden alındı

İŞKUR'da yolsuzluk iddiası! Bakanlık duyurdu: İki kişi görevden alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü ile ilgili çıkan 'yolsuzluk' haberlerine ilişkin İŞKUR Şanlıurfa İl Müdürü ve İl Müdür Yardımcısı'nın görevden alındığını açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü ile ilgili medyada çıkan 'yolsuzluk' haberlerine ilişkin açıklamada bulundu.

Bakanlık, yolsuzluk iddiasıyla gündeme gelen İŞKUR Şanlıurfa İl Müdürü ve İl Müdür Yardımcısı'nın 1 Nisan 2022 tarihinde görevden alındığını açıkladı.

 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 

"Bugün bazı basın ve yayın kuruluşlarında yer alan ‘Şanlıurfa İŞKUR İl Müdürlüğü’ ile ilgili haberler ve Bakanlığımızca yürütülen bir soruşturma konusuna ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur. Konu hakkında Bakanlığımızca Kasım 2021 tarihinde soruşturma başlatılmış olup, çalışmalar tüm boyutlarıyla kapsamlı bir şekilde ve hassasiyetle yürütülmüştür. Kasım ayından itibaren yapılan soruşturmalar sonucu söz konusu İŞKUR Şanlıurfa İl Müdürü ve İl Müdür Yardımcısı zaten 1 Nisan 2022 tarihinde görevden alınmıştır."

 
Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.