İslamcı Akit'ten Türk askerine ağır hakaret! 'Eşşek gibi saf tutacaklar'

İslamcı Akit'ten Türk askerine ağır hakaret! 'Eşşek gibi saf tutacaklar'

Sabri Balaman’ın sunduğu Ters Kutuplar adlı programa katılan Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan’ın programda kullandığı ifadeler sert tepki çekti.

Sabri Balaman’ın sunduğu Ters Kutuplar adlı programa katılan Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan’ın programda kullandığı ifadeler çok konuşuluyor.

Canlı yayınlanan programda Türk askeri ve subayları için 'Erdoğan’ın arkasında Eşek gibi saf tutuyorlar.' ifadeleri kullanan Alan'ın sözleri tepki çekti.

Programda diğer konuk olan gazeteci Ali Tarakçı'ya bir konu hakkında yanıt veren Alan, 'O hizaya gelmeyen apoletli Generalleriniz hepsi Erdoğan'ın arkasında saf tutuyor. Oynaya oynaya eşşek gibi saf tutacaklar. Bu ülkede demokrasi varsa bunu AK Parti iktidarı oturttu' dediği iddia edildi. 

Ancak haberin kaynağı olan Odatv ilgili videoyu montaj yaparak servis yaptığı ortaya çıktı. Murat Alan'ın montajlanmış sözleri, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

İşte Alan’ın tepki çeken o sözleri;


“EŞEK OĞLU EŞEKLER SÖZÜM SİZE”

Murat Alan haberin yayılmasına sebep olan ve konuyu haberleştiren Odatv’ye çok sert bir şekilde cevap verdi. Alan, Odatv’ye ‘Eşek Oğlu Eşekler, sözüm size!” diyerek tepki gösterdi.

Sosyal Medyadan açıklama yapan Murat Alan şunları kaydetti: “Konuşmamın 20 saniyesini koparıp, “Generallere eşek dedi” diyen Eşek Oğlu Eşekler, sözüm size! Linkini attım izlleyin,Başkan Erdoğan’a MGK’da parmak sallayan ağababalarınızla, tutuklu 150 FETÖ köpeğine yönelik sözlerim için “onlar ASKER” diyorsanız bilelim!”

muratalan-twit.jpg

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.