İslamcı Metiner Gül'ü fena bombaladı Seninki Stockholm sendromu

İslamcı Metiner Gül'ü fena bombaladı Seninki Stockholm sendromu

Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner AK Parti'lileri sert bir dille eleştirdi.

Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, “Not Ettik” başlıklı yazısında AK Parti’lileri sert ifadelerle eleştirdi. 

“Bizden bildiklerimizin bizden olmadıklarını not ettik. Bir dönem başımıza taç ettiklerimizin ayağımız sürçtüğünde bizi nasıl arkadan hançerlediklerini not ettik. Dost görünenlerin nasıl zehirli birer düşman olduklarını not ettik” şeklinde yazan Metiner, “Ey Reis’in sayesinde elde ettikleri itibarla caka satan zat-ı muhteremler! Sizin hiç görüşünüz yok mu? Sırası gelince mangalda kül bırakmazsınız. Tafranızdan yanınıza kimse yanaşamaz. Söyleyecek sözünüz mü yok, yoksa tavır koyacak yüreğiniz mi? İmamoğlu’nun bir işaretiyle tavır koyan sanatçılardan ibret alın. Onlar kadar yürekli değilseniz size bahşedilen o koltuklarda oturmamak gibi bir onurlu davranışı sergileyebilirsiniz değil mi” ifadelerini kullandı.

ABDULLAH GÜL'Ü ELEŞTİRDİ

Metiner köşesinin devamında isim vermeden 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü eleştirdi.

“367 darbesi üzerinden kıyaslama yapan zat-ı na-muhterem kalkmış dün kendisini dövenlerin safında bizi dövmeye kalkıyor. Bu utanç anlarsan sana yeter! Celladına aşıksın sen! Seni Stockholm sendromu bile izahta yetersiz kalır” sözleriyle Abdullah Gül’e sert çıkan Metiner, “Bu mu hak, hukuk, adalet anlayışınız? Demek ki ‘stratejik derinlik’ dediği şey buymuş hazretin! Ha İmamoğlu ha Davutoğlu! Erdoğan karşıtlığına yaslanan o kör öfkenizin ve hırsınızın sizi sürüklediği çukuru not ettik” ifadeleriyle de AKP’li eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu eleştirdi.

İSLAMCILARA DA SERT ÇIKTI

Metiner yazısının devamında İslamcılara da çok sert çıktı.

“Bizim mahallenin bazı ‘İslamcı’larının ‘Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır’ hadisi üzerinden içerdeki iflah olmaz Erdoğan düşmanlarına ve dışarıdaki efendilerine çaktıkları selamı da not ettik” diyen AKP’lileri eleştiren Mehmet Metiner, “Ey bir yerlere selam göndermek gayretine giren ezik ‘İslamcı’ kardeşim! Erdoğan’la veya AK Parti’nin icraatlarıyla bir sorunun varsa, eleştiri hakkını doğru niyetle ve doğru bir zeminde kullan!” diye yazdı.

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.