İslamcı yazar Emine Şenlikoğlu'ndan skandal sözler! 'Türkiye'yi Yahudiler kurdu'

İslamcı yazar Emine Şenlikoğlu'ndan skandal sözler! 'Türkiye'yi Yahudiler kurdu'

Ünlü İslamcı yazar Emine Şenlikoğlu, Necmettin Erbakan için düzenlenen vefa gecesinde skandal sözler söyledi.

Cihannüma Kocaeli Temsilciliği 12 yıl önce hayatını kaybeden Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan için vefa gecesi düzenledi.

Geceye milli görüşün önemli isimlerinden Yazar/Şair Emine Şenlikoğlu’nun konuşması damga vurdu.

Şenlikoğlu, 'Bir söz vardı. Dünyada Yahudilerin kurduğu üç devlet vardır. Biri İsrail, biri ABD, birisi ise Türkiye’dir' ifadelerini kullandı.

 

BugünKocaeli'den Ahmet Akçalan'ın haberine göre Yazar/Şair Emine Şenlikoğlu şunları söyledi:

 

'Bir söz vardır. Dünyada Yahudilerin kurduğu üç devlet vardır. Biri İsrail, biri ABD, birisi ise Türkiye’dir. O kadar aldatılmışız ki köle olduğumuzu görememişiz. Burada da hakkımızı yemişler. Köleler her yerde özel kıyafetler giyerler. Öyle köleler olmuşuz ki kendi kıyafetlerimizi bile giymemişiz. Köleliğimizi fark ettik ve uyandık. Rabbim kölelikten uyanışımızı daha da hızlandırsın. Milli ifadesi kullanıldığında biz ırkçı mıyız neden bu ifadeyi kullanıyoruz diye düşünüyordum. Bunu Erbakan hocaya sordum. Bu Türk ırkçılığına girmez mi? Biz her ırktan insanları kucaklamaz mıyız diye sordum. Dedi ki ‘Milli Gençlik dediğimiz zaman farklı bir ruh var. Burada ırklar söz konusu değil ruhlar söz konusudur' demişti'.

 

PLAKET ALDI

 

Şenlikoğlu’nun konuşması bitiminde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sahneye davet edildi. Büyükakın, Yazar/Şair Emine Şenlikoğlu’na plaket takdim etti.

 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.