İsmail Hakkı Paşa o sözlere çıldırdı: Hududu terk edemezsiniz

İsmail Hakkı Paşa o sözlere çıldırdı: Hududu terk edemezsiniz

Emekli Amiral Türker Ertürk'ün 'Sınırın kış şartlarında boşaltılması gerekiyordu.' sözleri Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin'i çileden çıkardı. 

2021 yılında 'Sınır namustur' diyerek kampanya yapan CHP'nin fonladığı Halk TV'de skandal anlar yaşandı. 

Emekli Amiral Türker Ertürk'ün "Bırakın PKK ile mücadele etmeyi, kış şartlarıyla bile mücadele etmek zor. Sınırın kış şartlarında boşaltılması gerekiyordu." sözleri hem izleyenleri hem de programa katılan Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin'i çileden çıkardı. 


İSMAİL HAKKI PEKİN PAŞA: HUDUDU TERK EDEMEZSİNİZ


"Burası bizim hududumuz, hududu terk edemezsiniz." diyen Pekin'in Biz orduyu zaten kış şartlarıyla da mücadele edecek şekilde yetiştiriyoruz. Kış diye sayın amiral gemi çıkartmayacak mı? Kaç tane üssü çekelim geriye? O zaman evinizde rahat oturamazsınız." sözleri dikkat çekti. 

 

İşte İsmail Hakkı Pekin Paşa'nın o sözleri: 


"Türkiye'yi boşaltalım. Ben size diyorum ki 370 km genişliğindeki bir hudut bölüğünde 2 yıl görev almış biri olarak söylüyorum. Burası bizim hududumuz, hududu terk edemezsiniz. O zaman evinizde rahat oturamazsınız. Üs bölgelerinin bittiği yer hududumuz ve hududu korumak zorundayız. 

Biz orduyu zaten kış şartlarıyla da mücadele edecek şekilde yetiştiriyoruz. Kış diye sayın amiral gemi çıkartmayacak mı? Kaç tane üssü çekelim geriye?" 

 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.