İsmail Hakkı Pekin'den darbe iddialarına sert yanıt!

İsmail Hakkı Pekin'den darbe iddialarına sert yanıt!

Genelkurmay eski İstihbarat Başkanı İsmail Hakkı Pekin, son zamanlarda gündemde olan darbe iddialarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Darbe söylentilerini Siyasetcafe'deki köşesine sert şekilde eleştiren Pekin, "ne demek darbe yapmak" dedi.

Genelkurmay eski İstihbarat Başkanı, Em. Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, darbe iddiaları ile ilgili siyasetcafe'deki köşesinde "Türkiye'de tarz-ı siyaset bu mudur? başlıklı bir makale kaleme aldı. 

Pekin, darbe iddiaları için: "Bir darbe söylentisidir gidiyor. Ne demek darbe yapmak ya da bunu seslendirmek." ifadelerini kullandı.

Darbe söylentilerini gündemde tutan siyasetçilere seslenen Pekin, "Muhalefet, muhalif yazarlar darbe ya da geçmiş darbeleri veya  o zamanki yapılanları çağrıştıran ifadeler ve resimlerle iktidarı, Cumhurbaşkanını veya herhangi bir şahıs, grup ve şahsı tehdit edemez. O zaman nerede kaldı demokratlığımız,yasalarımız." diye sordu.

Darbe ile ilgili sosyal medyada ve basında çıkan haberlere değinen İsmail Hakkı Pekin, 

"Birileri  muhalefeti hedef alarak silah gösteriyor, bazıları tüfek mermisi gösteriyor, başka biri televizyonda bizim aile kalabalık 50 kişiyi götürürüz, zaten liste yaptım, sitede 3-5 kişi var diyor. Bunlar yayın organlarında duyduklarımız ve gördüklerimiz. Görmediklerimiz, duymadıklarımız da var." ifadeleri ile ikazda bulunarak eleştirilerini sürdürdü.

 

İsmail Hakkı Pekin'in yazısının tamamını okumak için tıklayın.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.