İsmail Saymaz FETÖ'cü Enes Kanter paylaşımına isyan etti!

İsmail Saymaz FETÖ'cü Enes Kanter paylaşımına isyan etti!

İsmail Saymaz sosyal medya hesabından Amerikalı senatör Ed Markey’in, FETÖ’cü Enes Kanter için kullandığı “Türkiye’de insan hakları için yorulmak bilmeden savaşan kişi” ifadelere tepki gösterdi.

Amerikalı senatör Ed Markey’in, FETÖ’cü Enes Kanter için “Türkiye’de insan hakları için yorulmak bilmeden savaşan kişi” ifadelerini kullanmasına, Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz da tepki gösterdi.

Amerikalı senatör Ed Markey, FETÖ’cü basketbolcu Enes Kanter için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Ed Markey yaptığı paylaşımda hain Enes Kanter için, ‘Türkiye'de insan hakları için yorulmadan mücadele eden’ ifadelerine yer verdi.

Twitter’da gündem olan Ed Markey, ‘Bugün @RonWyden ve ben Türkiye'de insan hakları için yorulmadan mücadele eden @EnesKanter ile birlikte durduk. Yarın, Cumhurbaşkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beyaz Saray'da duracak. Amerikan değerlerini yansıtan Enes’in cesareti, Trump’ın diktatörlerle rahatlama istekliliğini değil’ ifadelerini kullanmıştı.

 

İSMAİL SAYMAZ İSYAN ETTİ

 

Ed Markey’in bu paylaşımına İsmail Saymaz sosyal medyadan isyan etti.

İsmail Saymaz, ‘Amerikalı senatör Ed Markey, Fetullahçı basketbolcu Enes Kanter için “Türkiye’de insan hakları için yorulmak bilmeden savaşan kişi” diyor. Ben ki 15 yılı aşkın süredir insan hakları üzerine haber yaparım, Enes Kanter’i bir kez olsun bir hak ihlali için mücadele ederken görmedim’ ifadelerine yer verdi.

 

enes-kanter-siyasetcafe.png

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.