İsmail Saymaz'a tepki yağdı: "Araklamacı gazeteci"

İsmail Saymaz'a tepki yağdı: "Araklamacı gazeteci"

8 milyon dolarlık bağış ile gündeme gelen ve günlerdir kamuoyunda tartışılan Kızılay haberini yapan gazeteci Celal Eren Çelik'i tanımadığını iddia eden İsmail Saymaz'a tepki yağdı.

Türkiye gündemini sarsan "8 milyon dolarlık bağış" haberini kamoyu ile paylaşan siyasetcafe.com yazarı ve 20 yıllık gazeteci Celal Eren Çelik'in gazetecilik başarısı konuşulurken,İsmail Saymaz, "seni tanımıyorum" dedi.

Gazeteci ve Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz'ın Celal Eren Çelik ile ilgili sosyal medya hesabından paylaştığı "tanımadığım biri" ifadeleri twitter kullanıcılarından sert tepki aldı.

 

saymaz.JPG

 

Saymaz'ın Kızılay haberini kaynak kullanmadan paylaşması ve buna gelen tepkilere, "tanımadığım biri" diye cevap vermesi ise dikkat çekti. Günlerdir, gazete, internet siteleri ve televizyonlarda haber tartışılıyor, haberin kaynağı olarak da Celal Eren Çelik'ten övgü ile bahsediliyor. Türkiye gündemini takip eden ve sosyal medyayı yoğun olarak kullanan Saymaz'ın Çelik'i tanımıyor olması ise çok garip. Kullanıcılar da bu detaya dikkat çekerek eleştirilerde bulundular.

Saymazın paylaşımına Celal Eren Çelik ise şu ifadelerle cevap verdi.

 

saymaz-2-002.JPG

 

"ARAKLAMACI GAZETECİ"

Bir kullanıcı İsmail Saymaz'a eleştirisini " Araklamacı gazeteci diye bir tabir türedi zaten... paylaşımı ile dile getirdi.

 

saymaz-5.JPG

 

Kullanıcıların eleştirilerinden bazıları şöyle:

 

saymaz-4.JPG

twit-1.JPG

 

twit-2-004.JPG

 

twit-3-003.JPG

 

twit-4-001.JPG

 

twitter.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.