İsmail Saymaz'dan çok sert sözler! 'Şeyma Subaşı kim oluyor ki...'

İsmail Saymaz'dan çok sert sözler! 'Şeyma Subaşı kim oluyor ki...'

Gazeteci İsmail Saymaz, Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Gudio Senia'nın corona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan '14 gün' kuralına uymamasına tepki gösterdi.

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Gudio Senia'nın İtalya'dan Türkiye'ye geldikten sonra corona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan '14 gün' kuralına uymamasına gazeteci İsmail Saymaz'dan tepki geldi.

Şeyma Subaşı'nın İtalyan sevgilisi Guido Senia, İtalya'dan döndükten sonra soluğu eğlencede almıştı. Guido Senia, İtalya'dan direk Türkiye'ye uçuş olmadığı için Yunanistan üzerinden geldi. Guido Senia, koronavirüs sebebiyle yurtdışı seyahatlerinden sonraki 14 gün karantina kuralına uymadı.

 

ffff.jpg

 

İSMAİL SAYMAZ TEPKİ GÖSTERDİ

 

Corona virüse yönelik alınan tedbirler kapsamında uygulanan 14 gün kuralına uymayan Guido Senia, kamuoyunun da tepkisini çekti.Konuyla ilgili Twitter'dan bir açıklama yapan İsmail Saymaz, Şeyma Subaşı ile İtalyan sevgilisinin karantina'ya alınması gerektiğini söyledi.

 

Saymaz'ın açıklaması şöyle:

 

'Şeyma Subaşı kim oluyor ki 84 milyon insanın hayatını riske atıyor. Subaşı da İtalyan sevgilisi de karantinaya alınsın.  '

 

14 GÜN EVDEN ÇIKMAMA ŞARTIYLA EVE GÖNDERİLDİ

 

Subaşı’nın İtalyan sevgilisi Guido Senia’nın, salgının yoğun olarak görüldüğü İtalya’dan Türkiye’ye gelmesi tepki çekmişti.

Korona virüsü testinden geçirilen Şeyma Subaşı ile İtalyan sevgilisi 14 gün evden çıkmama şartıyla eve gönderildi.

Koronavirüs endişesiyle gelen tepkilerin ardından Şeyma Subaşı ile İtalyan sevgilisi Guido Senia Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde korona virüsü testinden geçirildi.

 

sey-001.jpg

 

İlk testte sonuçlar negatif çıktı. Ancak ölümcül virüsün 14 günlük kuluçka süresi olması nedeniyle çift eve gönderildi ve bu süre zarfında dışarı çıkmamaları yönünde uyarıldı. 

 

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.