İsmailağa cemaati şeyhi Mahmud Efendi için, dua istediler!

İsmailağa cemaati şeyhi Mahmud Efendi için, dua istediler!

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu hastaneye kaldırılmıştı Ameliyat olacak Ustaosmanoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin cemaatten açıklama geldi.

Nakşibendi tarikatının Halidiye Kolu İsmailağa Şubesi'nin Şeyhi Mahmud Ustaosmanoğlu nisan ayında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Koronavirüs salgını dönemine rastalayan bu rahatsızlık nedeniyle farklı değerlendirmelerin önüne geçmek amacıyla açıklama yapan cemaate bağlı Müceddid Mahmud Efendi Vakfı, Ustaosmanoğlu'nun Covid-19 nedeniyle hastaneye kaldırılmadığı bilgisini paylaşmıştı.

DUA İSTEDİLER

Açıklamada, "Efendi Hazretlerimiz, kendisinde bulunan eskiye dayalı rahatsızlıklarından sebep hastanede olduğu doğrudur. Fakat gereksiz paylaşımlar yaparak insanları telaşa sürüklemek doğru değildir. Dua etmek en iyi ve doğru yoldur" ifadelerini yer verilmişti.

OPERASYON GEÇİRECEK

Bu gelişmeden bir ay sonra İsmailağa cemaati şeyhi Mahmud Ustaosmanoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Mahmud Ustaosmanoğlu'nun oğlu Ahmed Ustaosmanoğlu tarafından cemaatin resmi yayın organlarında paylaşılan mesajda, doktorların söz konusu rahatsızlık konusunda ameliyat kararı verdiği duyuruldu.

Mahmud Ustaosmanoğlu'nun hastanede "ufak bir operasyon" geçireceği bilgisi paylaşılırken, cemaatten ve sevenlerinden dua beklediği vurgulandı.

"Mahmud Efendi Hazretlerinin Sağlık Durumu Hakkında Kamuoyuna Duyuru" başlığını taşıyan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Mahmud Efendi Hazretlerimiz, geçtiğimiz günlerde hastanede tedavi görürken doktorları tarafından ufak bir cerrahi operasyon kararı alınmış ve operasyon tarihine kadar hanesinde istirahat etmesi uygun görülmüştü.
Evinde bir müddet istirahatin ardından tekrar hastaneye geçilerek gereken tüm hazırlıklar tamamlanmıştır.

Geçireceği ufak çaplı bu operasyonun sağlıklı bir şekilde icra edilmesi için dualarınızı bekler, kamuoyuna saygıyla duyururuz."

cemaat-001.jpg

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.