İsmailağa Cemaati'nden Erdoğan'ın faiz açıklamalarına destek!

İsmailağa Cemaati'nden Erdoğan'ın faiz açıklamalarına destek!

İsmailağa Cemaati, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz açıklamalarına ve Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararına destek verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faize karşı açıklamaları ve Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrasında tartışmalar sürüyor. Birçok kesimden Erdoğan'a ve Merkez Bankası'na tepki gelirken, İsmailağa Cemaati'nden destek geldi.

'İsmailağa Cemaati' tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında, cemaatin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun Türk lirasının erimesinin faiz belasından olduğunu savunduğu sözlerine yer verildi. 

 

"FAİZ YÜZÜNDEN PARA ERİDİ"


Merkez Bankası'nın kararından ve dövizdeki sert yükselişten sonra İsmailağa Cemaati'nden konuyla ilgili olarak bir paylaşım geldi. Paylaşımda, cemaatin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun "Faiz yüzünden para eridi ve pahalılık aldı yürüdü. Paranın erimesi o faiz belasından oluyor" ifadeleri kullanıldı.

 

6197a9ec52c9f.jpg

 

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin son grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan faizi savunanlar, kusura bakmasınlar. Bu yolda ben, faizi savunanla beraber olamam, olmam. Bu görevde olduğum sürece faizle mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim. Enflasyonla mücadelemi de sürdüreceğim" diye konuşmuştu.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.