İsmailağa Cemaati'nin hocası depremleri kadınlara bağladı! '20 cm elbiseyle geziyorlar ahlaksızlar'

İsmailağa Cemaati'nin hocası depremleri kadınlara bağladı! '20 cm elbiseyle geziyorlar ahlaksızlar'

İsmailağa cemaati hocalarından Mesut Demir, kadınları giydikleri kıyafetler üzerinden hedef aldı. Demir, Ege Bölgesi’nde yaşanan depremlerin nedeninin kadınların giydiği kıyafetler ve kürtaj olduğunu savundu.

İsmailağa cemaati hocalarından Mesut Demir, Ege Bölgesi’nde yaşanan depremlerin nedenini kadınların giydiği kıyafetlere ve kürtaja bağladı. Demir konuyla ilgili konuşmasının görüntüsünü, sosyal medya hesabından paylaştı.

 

DEPREM'İ KÜRTAJA BAĞLADILAR

 

Demir, Egeli komşusuyla yaşadığı diyaloğu şöyle anlattı:

 

“Ege'de bir ilçe var. Onun ismini vermeyim size karşımıza çıkmasınlar. Memleketi orası olan bizim komşumuz var Fatih’te. Hocam, ‘Özellikle Ege'de bu ilçede niye deprem oluyor biliyor musun?’ dedi.  Yav koskoca iller, ilçeler var. Her yerde günah işleniyor. ‘Çünkü en çok kürtajın olduğu yer bizim bu ilçe’ dedi. Afyon’un bir ilçesi. ‘Burada kürtaj aldı başını gidiyor. Onun için deprem burada bitmiyor’ dedi. Afyon’da olmuyor orada oluyor.”

 

KADINLARI KIYAFETİ ÜZERİNDEN HEDEF ALDI

 

Demir, konuşmasının devamında ise “Ama şimdi ne oldu? Şimdi üniversite nereye açıldıysa her taraf ahlak diz boyu gitti, ahlak gitti. Hele bu sene millet artık 20-30 cm elbiseyle geziyorlar ahlaksızlar. Allah hidayet versin, şuur versin. Millet 30 cm elbiseyle dolaşıyor bu ne rezillik. Yetmedi mi bu kadar bela, depremler yetmedi mi, 15 Ağustoslar (17 Ağustos 1999 depremi) yetmedi mi? Allah en sonunda düşman istersen belayı gönderir. Dağlarda ot ararız yemek için. Bakın ot da kalmadı. Dağlar yanmaya başladı. Ne su bulabiliriz, ne ot bulabiliriz” açıklamasında bulundu. 

 

"ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİNDE HİÇ HAYIR YOK"

 

Diyanet’e ve imamlara çağrıda bulunan Demir, “Hem yağmur duasına çıkılsın hem de özellikle bu milletin ruhu için, bu milletin İslama yönelmesi için… Arkadaşlar bir duaya çıkmak lazım, bir seferber olmak lazım. Ama Türkiye şu an içeriden gitti. Şu üniversite gençliğinde hiç hayır yok. Bizim Müslümanlarda okul okul dolaşıyor çocuğu nereye vereyim diye. Ulan elimizden Kuran gitti, Resulullah gitti, namaz gitti, Allah gitti, iman gitti” ifadelerini kullandı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.