İsmailağa cemaatinin televizyonunda skandal sözler! 'Müzik zinayı çağrıştırır, 1 buçuk yaşındaki çocuk bile...'

İsmailağa cemaatinin televizyonunda skandal sözler! 'Müzik zinayı çağrıştırır, 1 buçuk yaşındaki çocuk bile...'

İsmailağa Cemaati’ne yakınlığıyla tanınan FM TV’de yayınlanan dini program Dostane'de çeşitli açıklamalarda bulunan ve imam olduğu iddia edilen Mehmet Akdemir, müziğin zinayı çağrıştırdığını savundu.

FM TV’de yayınlanan ve Yasin Ahmetoğlu tarafından sunulan dini program Dostane'de skandal açıklamalarda bulunan ve imam olduğu iddia edilen Mehmet Akdemir, müziğin zinayı çağrıştırdığını ve hatta 1 buçuk yaşındaki çocuğu bile hareketlendirdiğini söyleyerek herkesi hayrete düşürdü.

Namaz kılmayanların öldürülmesi gerektiğini üstüne basa basa belirten, kadınları ‘et’ olarak nitelendiren ve son olarak da pedofiliyi savunan imamdan sonra bir olay daha yaşandı.

İmam olduğu iddia edilen Mehmet Akdemir programda, müziğin zinaya teşvik ettiğini ve üstüne üstlük 1 buçuk yaşındaki çocuğu bile hareketlendirdiğini savundu.

İsmailağa Cemaati’ne yakınlığıyla tanınan FM Tv’de programda yer alan hoca müziğin zinayı çağrıştırdığını, müzik çalınca şeytanların omuzlarımızda ayaklarıyla ritim tuttuğunu ve bu sayede dans ettiğimiz hatta 1.5 yaşındaki çocuğun bile hareketlendirdiğini öne sürerek ‘yasaklanması gerekir’ vaazı verdi.


Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum