İsmailağa karıştı! Masum Bayraktar, 'Mahmut Efendi ile öldükten sonra görüştüm' deyip şeyhliğini ilan etti

İsmailağa karıştı! Masum Bayraktar, 'Mahmut Efendi ile öldükten sonra görüştüm' deyip şeyhliğini ilan etti

Fatih Medreseleri lideri Masum Bayraktar, Mahmut Ustaosmanoğlu ile öldükten sonra mana aleminde görüştüğünü ve Ustaosmanoğlu'nun “Mahmut Efendi cemaati diye yürüyün” dediğini iddia ederek kendi liderliğini ilan etti. 

İsmailağa lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni, kamuoyunca "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yü "Hadi şeyhliğini açıkla da kasetlerini patlatalım" diyerek tehdit etmişti.

İsmailağa'dan dışlandığı ileri sürülen Fatih Medreseleri lideri Masum Bayraktar kendi cemaatini kurup, elebaşılığını ilan etti.

"Malum İsmailağa cemaati var. Mahmut Efendi Cemaati ne demek?" diyen Masum Bayraktar, Ustaosmanoğlu'nun arzuladıklarının cemaat içindeki bazı gruplarca "yumuşatılmaya" başlandığını, bunun da mesafeleri açtığını ve Ustaosmanoğlu'nun "mana  aleminde" bu talimatı kendisine verdiğini iddia etti.

Ustaosmanoğlu'nun önceliğinin medreseler olduğunu, ancak son dönemde bu medrese işinin arka plana itilmiş durumda olduğunu iddia eden Masum Bayraktar, "Biz medreseleri ön planda tutacağız inşallah. Biz her mahalleye bir kız bir erkek medresesi açmak için yolumuza Mahmut Efendi Cemaati olarak devam edeceğiz" dedi. 

Bayraktar, "Ama görüyoruz ki bu parti işi ciddi şekilde bütün her tarafımızı sardı. Biz hiçbir partinin arka bahçesi olmak durumunda değiliz" ifadelerini kullandı. 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.