İstanbul Beyazıt'ta halk otobüsü yayalara çarptı! Yaralılar var

İstanbul Beyazıt'ta halk otobüsü yayalara çarptı! Yaralılar var

İstanbul Beyazıt'ta özel halk otobüsü kaza yaptı. Kazada çok sayıda kişi yaralandı. İşte ayrıntılar;

Beyazıt'ta özel halk otobüsü kaza yaptı. Kazada çok sayıda kişi yaralandı. Olay yerine ambulanslar sevk edildi.

Olay şu şekilde gerçekleşti; "Saat 10.00 sıralarında ihbar aldık. Buraya geldiğimizde bir halk otobüsü yaklaşık olarak 10 araca zarar vererek çok garip bir şekilde; yolda gitmesi gerekiyorken parka doğru giderek araçları biçerek tekrar otoparka düşmüş haldeydi.

Olay yerinde yaralılar vardı. Üç yaralıyı gördüm, birisi turistti. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Beyazıt - Bağcılar otobüsü, rotasından şaşıp yeşil alana doğru giden alana doğru çıkmış. Ardından da rampadan otoparka saplanmış durumda."

ÖĞRETİM ÜYESİNİN İKİ AYAĞI KOPTU

Kazada yaralanan 3 kişi bölgeye sevk edilen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Mine S.G.'nin ise iki ayağının koptuğu ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

ŞOFÖRÜN İLK İFADESİ: ARAÇTA SIKINTI OLUŞTU

Kazanın ardından halk otobüsünün şoförü gözaltına alındı. Şoförün, ilk ifadesinde araçta sıkıntı oluştuğunu ve kontrolü kaybettiğini söylediği öğrenildi.

Hasar gören 16 aracı kaldırmak için çalışma başlatıldı. Olay yerinden halk otobüsünün kaldırılmasının ardından, yol araç trafiğine açıldı.

GÖRDÜ TANIĞI: OTOBÜS İNSANLARI EZE EZE GİDİYORDU

Olay sırasında kahvaltı yaptığını ve Çinli turistlerin bağırmalarını duyduğunu belirten bir görgü tanığı, "Kahvaltı yaparken, turistlerin bağırma sesleri geldi. Baktığımda otobüs insanları eze eze yukarı çıkıyordu. Çinli turist kafilesi vardı. Önce bir turiste çarptı daha sonra biraz yukarıda başka bir kadına. Yukarıda manevra yaparak aşağıya indi" dedi.

SİYASETCAFE.COM

 

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.