İstanbul boşalıyor! İşte trafikte son durum

İstanbul boşalıyor! İşte trafikte son durum

Tatil için yollara dökülen İstanbullular trafiği kilitledi. Kurban bayramı tatilinden yararlanmak için İstanbul dışına çıkmak isteyen vatandaşların oluşturduğu yoğunluk köprü ve otoyollarda trafiği durma noktasına getirdi.

Başlayan Kurban bayramı tatili İstanbul’da trafiği kilitledi. Tatilini şehir dışında geçirmek isteyen İstanbullular bugün mesainin bitmesi ile birlikte yola çıkmaya başladılar.

Özellikle TEM Otoyolu, Mahmutbey gişeleri çıkışı ve İSTOÇ civarı ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yoğun araç trafiği nedeniyle tıkandı. Oldukça yavaş seyreden trafik bazen durma noktasına geliyor. Trafiğin oluşturduğu araç kuyrukları havadan ve karadan görüntülendi.

 

 

ist-ic.JPG

 

BAYRAM TATİLİ İÇİN

 

İdari izin verilmeyen bu bayramda, önümüzdeki haftanın son 2 mesai gününü de tatile dahil edebilenler 9 gün tatil yapma imkanı bulacaklar.

İstanbul’da yaşayanlar bu tatili fırsat bilerek memleketlerine veya tatil beldelerine gitmek için yollara çıkınca İstanbul’un çıkış noktalarından biri olan Çamlıca gişelerinde de trafik kilitlendi. Köprü ve gişelerin olduğu yollarda yoğunlaşan trafik nedeniyle kilometrelerce araç kuyrukları meydana geldi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.