İstanbul için tehlikeli uyarı!

İstanbul için tehlikeli uyarı!

İstanbullu vatandaşların dikkatine… Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve sigorta şirketlerinden yarınki hava durumu için çok kritik uyarılar yapıdı. İşte ayrıntılar;

Meteoroloji, İstanbullu vatandaşları şiddetli yağmur ve dolu yağışı konusunda uyardı.

Balkanlar üzerinden gelecek yağışların Marmara Bölgesinde 1 hafta boyunca etkili olacağı belirtildi. Yarın İstanbul’u da kapsayan bir bölgede, süper hücreli fırtına ve ceviz büyüklüğünde dolu yağışının meydana gelebileceği belirtildi ve vatandaşlara uyarılar yapıldı.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara sebep olacağı tahmin edildiğinden, yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarının gerektiği vurgulandı.

Öte yandan sigorta şirketlerinden İstanbullu vatandaşlara uyarı mesajları gelmeye devam ediyor. Sigorta şirketlerinden gelen mesajlarda ceviz büyüklüğünde dolu yağışının beklendiği kaydedildi.

İşte sigorta şirketlerinden gelen mesajlar:

Marmara ve Kuzey Ege’de yarın başlayacak yağışlara dikkat!

İstanbul, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ’da yarın aşırı yağış ile sel, dolu, yıldırım, gök gürültüsü ve şimşek bekleniyor. Önce kendinizin, sonra müşterilerinizin güvenliği için tedbirinizi almayı unutmayın!

Bünyamin Sürmeli’den detaylı hava durumunu izlemek için: https://youtu.be/KNG6ZbHXC_o

Saygılarımızla,

Kollektif Sigorta - Semih İSİYEL

Değerli müşterilerimiz,

Salı günü İstanbul genelinde süper hücreli fırtına ve ceviz büyüklüğünde dolu yağışı beklenmektedir.

Hasar riskine karşı dikkat edip, araçlarınızı dolu yağışına karşı güvenli bir alanda tutmanızı, giriş ve bodrum katlarda bulunan sigortalılarımızın da gerekli önlemleri almaları konusunda bilgilendirmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

SENAY TAVLAK SİGORTA

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.