İstanbul kara teslim! Yarın okullar tatil

İstanbul kara teslim! Yarın okullar tatil

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yarın İstanbul’da okulların tatil edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, okulların 1 gün tatil edildiği bildirildi.

Vali Yerlikaya, İstanbul’da devam eden kar yağışı nedeniyle yarın kent genelinde resmi ve özel temel eğitim ile orta öğretim kurumlarında eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı.

İSTANBUL’DA OKULLAR 1 GÜN TATİL

İstanbul Valisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik verile ile bölgede görülen kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle yarın kent dahilindeki tüm resmi ve özel temel eğitim ve orta öğretim kurumlarında eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verildi.

ENGELLİ, KRONİK HASTA VE HAMİLE PERSONEL DE İZİNLİ SAYILACAK

Konuyla ilgili kararla yarın 58 sayılı genelge uyarınca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malul ve engelliler, kronik hastalığı bulunanlar ve hamile olan personelin de ayrıca bir talimat ve talebe gerek kalkmaksızın belirlenen tatil boyunca izinli sayılacağını ifade eden İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Vatandaşların kar yağışı nedeniyle özellikle ulaşımda oluşabilecek tehlikelere karşı dikkatli ve tedbirli olmalarında fayda bulunmaktadır" sözlerini kullandı.

siyasetcafe.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.