İstanbul Oyuncak Müzesi’nde 23 Nisan şenliği

İstanbul Oyuncak Müzesi’nde 23 Nisan şenliği

İstanbul Oyuncak Müzesi’nin, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığı etkinlikler ücretsiz olacak. Müzenin çocuklar için hazırladığı programda birçok farklı etkinlik bulunuyor. Ayrıntılar haberimizde;

İstanbul Oyuncak Müzesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ücretsiz etkinlikler hazırladı. Çocuklar için hazırlanan etkinlikler arasında yaratıcılık atölyesi, konser ve tiyatro gösterisi bulunuyor.

istanbul_oyuncak_muzesine_nasil_giderim_1449731990_276.jpg

İstanbul Oyuncak Müzesi’nin 23 Nisan programı, saat 14.00’te başlayacak. Faber-Castell’in Yaratıcılık İstasyonu’nun kapılarını açması ile başlayacak olan program 17.00’de sona erecek. Bu istasyonda birbirinden renkli ve farklı malzeme ile karşılaşacak olan çocuklar özgürce yaratıcıklarını geliştirecekler.

Saat 15.30’da müze ziyaretçileri Açıkgöz Kukla Tiyatrosu’nun sunduğu geleneksel “İbiş ve Arkadaşlarının Maceraları” adlı oyunu müzenin Kış Bahçesi’nde izleyebilecekler. Saat 16.30’da Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi Orkestra ve Korosu 23 Nisan’a özel konser verecek.

Çocukları ücretsiz olarak ağırlayacak olan müze, 23 Nisan’da kutlama için özel olarak 14.00-17.00 saatleri arasında açık kalacak.

Müze girişi 0-18 yaş arası çocuklara ücretsiz olacak.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.