İstanbul seçimlerinde bir aday daha çekildi

İstanbul seçimlerinde bir aday daha çekildi

YSK'nın usulsüzlükler nedeniyle iptal ve yenileme kararı verdiği İstanbul seçimlerinde yeni gelimeler yaşanıyor. 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul seçimlerinden bir siyasi parti adayı daha çekildi.  

Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) İstanbul Büyükşeir adayı Selim Kotil, 23 Haziran'da yapılacak olan seçimlerden çekildiğini duyurdu.

YSK'nın usulsüzlükler nedeniyle iptal ve yenileme kararı verdiği İstanbul seçimlerinde yeni gelimeler yaşanıyor. Daha önce DSP ve TKP adaylarının çekildiği 23 Haziran İstanbul seçimlerinde bir parti adayı daha seçimden çekildi. 
 
31 Mart seçimlerinde 27 bin 238 oy alan Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Selim Kotil, 23 Haziran'da yapılacak seçime katılmayacağını açıkladı.

Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Kotil, Twitter hesabından açıklama yaptı. Kotil, "23 haziran İBB Başkanlığı seçimlerinden çekildim" dedi.

KARARI PARTİ YÖNETİMİ VERDİ 

BTP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Adayı Selim Kotil, resmi Twitter hesabından İstanbul seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Selim Kotil, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Yetkili organlarımızda alınan karar neticesinde 23 haziran İBB Başkanlığı seçimlerinden çekildim. Yapılacak olan seçimler hayırlı olsun."

23 Haziran seçimlerinde küçük parti oylarının da önemi artarken BTP'den ise herhangi bir adaya destek açıklaması gelmedi. BTP adayı Selim Kotil, 31 Mart seçimlerinde 27 bin 238 oy almıştı.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.