İstanbul Valisi Şahin’den kritik uyarı

İstanbul Valisi Şahin’den kritik uyarı

İstanbul Valisi Vasip Şahin, flaş açıklamalar yaptı ve çok önemli uyarılarda bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

İstanbul Valisi Vasip Şahin muhtarlara uyuşturucu ile mücadele uyarısı yaptı.

İstanbul'daki muhtarlarla gerçekleştirdiği 5'inci buluşmada konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin, muhtarlara güvenlik, uyuşturucuyla mücadele ve günübirlik evler konusunda uyarılarda bulundu; onlardan destek istedi.

Vali Vasip Şahin, İstanbul'un 8 ilçesinin muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantının açılışında konuşan Vasip Şahin, muhtarlarla yapılan toplantıları önemsediklerini belirterek, muhtarlarla olabildiğince yakın ilişkin içinde olmaya gayret ettiklerini söyledi.

Şahin, muhtarlara hitaben, "Çünkü bizim mahallelere uzanan elimiz, kolumuz sizlersiniz. Bu nedenle muhtarların taleplerine, onların bildirdikleri sorunlara bir an önce çözüm bulma noktasında hassasiyet gösteriyoruz" dedi.

2 BİN 700 BEKÇİ İŞE ALINDI

Mahallelerde güvenliğin sağlanması açısından bekçi takviyesine devam ettiklerini kaydeden Vasip Şahin, bu kapsamda ilk grupta 700 ikinci grupta 2 bin olmak üzere toplam 2 bin 700 bekçinin  işe alımının yapıldığını aktardı. 

"İSTANBUL GÜVENLİ BİR ŞEHİR"

İstanbul'un gün geçtikçe daha güvenli bir şehir haline geldiğini belirten Şahin, "Bizim hep iddiamız şu; İstanbul güvenli bir şehir. En az Londra, Paris kadar ya da Tokyo, Pekin kadar güvenli bir şehir. Bu şu demek değildir; 'biz bütün suçları önledik, bütün suçluları yakaladık, bundan sonra hiçbir suç işlenmez'. Bu iddiada değiliz ama bunu başarılı bir şekilde minimize edebilmektir. İnşallah bunu sizlerle birlikte başaracağız" diye konuştu.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE

Vali Şahin, uyuşturucu ile mücadelede de ciddi bir gayret sarf edildiğini dile getirdi. Bağımlılıkla mücadele kapsamında kamu kurumlarının sosyal ve kültürel birçok projenin yürütüldüğünü ve bu projelerde muhtarların da görev aldığını anımsatan Şahin, "Güçlü birliktelik sergilememiz lazım. Bu, hepimizin kapısının önündeki tehlike. Evet bağımlılık günden güne artıyor ama 'bununla mücadele edilemez' diye düşünürsek o gün kaybetmiş oluruz. Bununla mücadele edeceğiz ve başarıyla neticelendireceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.