İstanbul'a göz koyan Gürsel Tekin isyan etti! Herkes haddini bilecek

İstanbul'a göz koyan Gürsel Tekin isyan etti! Herkes haddini bilecek

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kriz bitmek bilmiyor. Şimdi de partide İstanbul krizi yaşanıyor. Gürsel Tekin isyan bayrağını çekti. İşte haberin ayrıntıları;

İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Fatih Altaylı’nın canlı yayın konuğu oldu ve birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. CHP’li vekil Tekin partinin iç tartışmaları artık bırakıp Yerel Seçim’e odaklanmasının önemini vurguladı.

Gürsel Tekin şöyle konuştu:

“Beni il başkanlığı dönemimden beri bilen bilir, değişimi her zaman kendim dahil talep eden isimlerden biriyim. Bu tip taleplere Kemal Kılıçdaroğlu öyle sinirleniyor diye bir şey de yok. Son derece demokrat karşılıyor bunu. Ayrıca dokuz seçim kaybetti deniyor, bunların bazıları anayasa değişikliği, bazıları referandum falan.

Samimi CHP’lilerin artık parti içi mücadele yerine yerel seçimlere konsantre olup çalışması lazım.

Günlerdir İstanbul’u karış karış geziyorum, ihtiyaçlarına bakıyorum, biliyorum. Şu an vakit, bölgelerin sorunlarını inceleyip çalışıp yerel seçim’e çalışma vaktidir.

Son bir aydır akşamları televizyonları açtığımızda CHP ile ilgili söylenenlere tahammül edebilmemiz mümkün değil. Herkes haddini, hududunu bilecek. Kimse CHP Genel Başkanına, Genel Merkez yöneticileri hakaret edemez.”

siyasetcafe.com

feto-010.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.