İstanbul'da banka müdürüne silahlı saldırı

İstanbul'da banka müdürüne silahlı saldırı

İstanbul Kağıthane'de bir bankanın şube müdürü, borcunu ödeyemeyen ve hakkında yasal işlem başlatılan müşterisi tarafından ayağından vuruldu.

İstanbul Kağıthane'de bulunan bir bankanın müdürüne silahlı saldırısı düzenlendi. Saldırıda banka müdürü ayağından yaralanırken, şüpheli ise kaçarak kayıplara karıştı. Polis şüpheliyi arıyor.

Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Vatan Caddesi üzerinde meydana gelen olay bankanın mesai başlangıcı olan saat 09.00’da Adem E. isimli banka müdürü çalıştığı şubeyi girdi. Banka müdürünün içeri girdiğini gören şüpheli de arkasından banka şubesine girdi. Şüpheli şahıs yanında bulundurduğu silahıyla rastgele ateş açmaya başladı.

KURŞUNLARDAN BİRİ BANKA MÜDÜRÜNÜN AYAĞINA İSBET ETTİ

Silahtan çıkan kurşunlardan biri banka müdürü Adem E.'nin ayağına isabet etti. Bu esnada bankada çalışan güvenlik personeli şüpheliye müdahale etti. Güvenlik personelinin üstüne geldiğini gören şüpheli ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

SALDIRGAN, BORCU NEDENİYLE İŞLEM YAPILAN BİRİSİ

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ise güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. Saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin bankanın müşterisi olduğu ancak borcunu ödeyemediği için banka tarafından yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.