İstanbul'da dehşetli olay, Baba öz oğlunu

İstanbul'da dehşetli olay, Baba öz oğlunu

İstanbul'da Baba dehşeti..10 yaşındaki çocuk evlerinde babası tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Olay, İstanbul Fatih'te meydana geldi. Fatih ilçesinde, İtfaiye Caddesi Çinili Odalar Sokak üzerinde bulunan evde saat 18.30 sıralarındayaşanan dehşet ihbar üzerine adrese gelen polis tarafından ortaya çıkarıldı. Eve gelen polisler 10 yaşındaki Yiğitcan T.'nin bıçaklanarak öldürülmüş halde cesedini buldu. Ekipler, güvenlik şeridi çekerek evin bulunduğu sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı.

 

baba_i.c.jpg

Polis incelemesi sürerken cinayetin baba Nezir T. tarafından işlendiği ileri sürüldü. Baba Nezir T.'nin adı öğrenilemeyen çocuğunun annesi ile boşanma aşamasında oldukları ve ayrı yaşadıkları, çocuğun babası ile kaldığı, annenin bugün oğlunu almak için taksi ile yola çıktığı, bu sırada baba Nezir T.'nin anneyi telefonla arayarak, "Çocuğu öldürdüm, şimdi gel al" dediği ileri sürüldü. Baba Nezir T.'nin evden çıkarken komşulara, "Çocuğu öldürdüm annesine haber verin" dediği iddia edildi.

Polis olayın ardından kaçan zanlı baba Nezir T.'yi yakalamak için harekete geçti.

Adını vermek istemeyen bir kadın komşuları ise; "Mahkemeye verdi. Dün savcılık izin vermiş. Çocuğunu verdi annesi teslim etti. Bugün alacaktı, çocuğu öldürmüş. 10 yaşında. Annesi 1 ay önce mahkemeye verdi. Annedeydi çocuk. Babası tarafından öldürülmüş." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.