İstanbul'da hayat durdu! İmamoğlu yine sınıfta kaldı

İstanbul'da hayat durdu! İmamoğlu yine sınıfta kaldı

İstanbul'da kar yağışı nedeniyle kentin büyük bir bölümünde araçlar yolda kaldı.

İstanbul'da akşam saatlerinde etkisini daha da artıran kar yağışı nedeniyle kentin büyük bir bölümünde trafik kilitlendi, araçlar yolda kaldı. Bazı vatandaşlar araçlarını yolda bırakıp evlerine yürüyerek gitti. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90 seviyesine çıkarken, toplu ulaşımda da ciddi bir insan yoğunluğu yaşandı.

Yurt genelinde günlerdir etkili olan kar yağışı hafta sonu itibariyle İstanbul'da da etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü kar yağışının bugün daha da etkili olacağını bildirirken, akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış megakenti esir aldı.

 

VATANDAŞLAR ARAÇLARINI TERK ETTİ

 

Kent genelindeki birçok bölgede kar nedeniyle ulaşım durma noktasına geldi. Uyarılara rağmen önlemlerin alınmadığı İstanbul'da onlarca araç yolda kaldı. Bazı vatandaşlar araçlarının kontaklarını kapatıp, yürüyerek evlerine gitmeyi tercih etti.

İBB'den üst üste karla mücadele çalışmalarının yürütüldüğü ve büyük sorunların yaşanmadığı belirtilse de saat 01.00'da trafik yoğunluğu yüzde 81 olarak açıklandı.

Vatandaşlar İBB'den yapılan açıklamalara tepki gösterirken, her afet olayında İmamoğlu'nun sınıfta kaldığı yorumları da yeniden yapıldı.

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.