İstanbul'da iğrenç olay! Temizliğe gelen kadına çocuğunun gözü önünde tecavüz etti

İstanbul'da iğrenç olay! Temizliğe gelen kadına çocuğunun gözü önünde tecavüz etti

İstanbul Gaziosmanpaşa'da evli ve bir çocuk babası Mert Al, temizlik için evine çağırdığı A.T.G'ye çocuğunun gözü önünde tecavüz etti.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da Mobilya işçisi Mert Al, Facebook'ta ilan vererek temizlik işçisi A.T.G. ile evini temizletmek için anlaştı.

Geçtiğimiz 16 Şubat günü A.T.G, 2 yaşındaki oğlunu da alarak temizleyeceği eve gitti.

A.T.G, eve girdikten hemen sonra temizliğe başladı. Al'dan süpürge makinesi isteyen G., o sırada halıları toplamaya başladı. Bu esnada Al, G.'ye arkadan yaklaştı ve ağzını kapatarak odaya geçmesini istedi.

 

"BENİ DE OĞLUMU DA ÖLDÜR"

 

Mert Al, cebinden çıkardığı bıçağı küçük çocuğa doğrulttu. G.'yi zorla odaya götüren Al, çaresiz kadını yatağa doğru itti. O esnada oğlu ağlamaya başlayan G. bu esnada Al'a, "Beni de oğlumu da öldür" diye feryat etti.

G., Al'ın elinden kurtulmak için çırpınsa da başaramadı. 2 yaşındaki çocuğun da odada bulunduğu esnada G.'ye tecavüz eden Al, genç kadının evden çıkmasına da bir süre izin vermedi. Al, G.'ye "Kimseye bir şey söylemeyeceksin. Şikayetçi olmayacaksın. Öldürürüm yoksa sizi" dedi.

 

30 YIL HAPSİ İSTENİYOR

 

Mert Al, tecavüz iddialarını reddedip rıza yoluyla birlikte olduklarını söylese de tutuklandı. Bugün hakim karşısına çıkacak Al'ın 30 yıl hapsi isteniyor.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.