İstanbul’da Influencer buluşması

İstanbul’da Influencer buluşması

Bu yıl INFLOW Summit 30 farklı ülkeden katılan dijital fikir liderleri, blogger’lar, sosyal medya içerik üreticileri, 225 yerli ve yabancı influencer’ın da aralarında olduğu toplam 500 kişiye ev sahipliği yaptı.

INFLOW Global Summit & Awards'19, influencer pazarlaması alanındaki fikir liderleri ve sektör profesyonellerini buluşturdu. Amerika, Rusya, Çin, Almanya, Hindistan, İsveç, Danimarka, İtalya, İspanya’nın da aralarında bulunduğu 30 farklı ülkeden yaklaşık 80 yabancı 100'den fazla yerli influencer INFLOW Global Summit & Awards’19’a katılım sağladı.

 

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Afşın Avcı “Dünya’nın çeşitli ülkelerinde 6 konferans, 8 buluşma etkinliği organize ettik ve 200 markayı influencer’larla bir araya getirdik. Bugün burada 30 farklı ülkeden 76 influencer bulunuyor. Ülkemizden ise 149 influencer’ı ağırlıyoruz. INFLOW Global Summit’e katılan influencer’ların erişim ağı ile birlikte toplam 159 milyon kişiye ulaştığımızı gösteriyor” dedi.

Konuşmaların ardından ilk konferans; gazeteci, yazar, halkla ilişkiler ve iletişim uzmanı Ali Saydam ve oyuncu Nur Fettahoğlu’nun katılımı ile gerçekleşti. Nur Fettahoğlu dizilerin uluslararası alanda ülke tanıtımına katkılarını anlattı.

Kendi alanında profesyonel isimler, yaratıcı içerik çıkarma, influencer pazarlaması ve ölçümlemesi konularında konferans verdi. INFLOW Global Summit 2019, illüzyonist Aref Ghafouri’nin etkileyici gösterisi ile tamamlandı.

 

INFLOW Global Summit & Awards'19 kapsamında 25 farklı ülkeden katılım sağlayan yaklaşık 80 yabancı influencer 23 Ekim Çarşamba günü boyunca İstanbul’u tanıma fırsatı bulacak. Güzellik, bakım, moda, eğlence gibi konularda yüksek takipçili influencer’lar, İstanbul'un dört bir yanını gezecek aynı zamanda takipçilerine şehri tanıtacak.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.