İstanbul’da iş adamlarına silahlı saldırı!

İstanbul’da iş adamlarına silahlı saldırı!

Şok Gelişme… İstanbul Şişli’de iş adamlarına yönelik silahlı saldırı düzenlendi. İşte haberin ayrıntıları ve iş adamlarının sağlık durumu;

Şişli’de Merkez Mahallesi’nde lüks otomobil içerisinde bulunan iki işadamı silahlı saldırıya uğradı ve yaralandı.

Sokak ortasında gerçekleştirilen silahlı saldırıda iş adamları Murat Çarık ile Murat Bakaç yaralandı. Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Saldırı Şişli Merkez Mahallesi Perihan Sokak'ta saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, inşaat işi yaptıkları öğrenilen işadamları Murat Çarık ile Murat Bakaç, ofisten çıktıktan sonra 34 YM 8167 plakalı lüks otomobille Perihan Sokak'a yöneldiler.

Otomobili kullanan Murat Çarık, arkadaşını sokak üzerinde bırakmak için yavaşladığı sırada, bir apartmanın girişine saklanmış olan kimliği belirsiz 3 kişi yanlarına geldi. Tabancalarını çıkaran iki kişi, Çarık'ı çapraz ateşe alırken, 3'üncü saldırgan da yolcu kapısına doğru yöneldi.

İŞ ADAMLARI AĞIR YARALANDILAR

Silahlı kişinin kendi tarafına geldiğini gören Murat Bakaç, araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalıştı. Saldırgan, peşinden koştuğu Bakaç'ı boynundan ve bacaklarından vurdu. Murat Çarık ise kafasına ve eline kurşun isabet etmesi nedeniyle ağır şekilde yaralandı.

Saldırı sırasında, saldırganlardan birine de çapraz ateş sırasında arkadaşının tabancasından seken kurşun isabet etti. Biri yaralı 3 saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçtı. Saldırganlardan birinin eşkalinin belirlenmemesi için üzerindeki montu sokağa attığı öğrenildi.

SİLAH ÇÖP KOTNTEYNİRİNDE BULUNDU

Polisin çevrede yaptığı araştırmalarda, saldırıda kullanılan tabancalardan biri olay yeri yakınında bir çöp konteynerinde bulundu.

sislide-saldiri.jpgsislide-saldiri1.jpgsislide-saldiri2.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.