İstanbul’da kauçuk üretimi yapan fabrikada yangın!

İstanbul’da kauçuk üretimi yapan fabrikada yangın!

İstanbul Silivri'de kauçuk üretimi yapan bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Ekipler alevlere müdahale ediyor.

İstanbul Silivri'de kauçuk üretimi yapan bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Çevre ilçelerden olay yerinde giden çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları devam ederken dün yangının yaşandığı Değirmenköy'deki fabrikanın da aynı firmaya ait olduğu öne sürüldü.

Çanta Mahallesi Millet Caddesi'nde bulunan ve kauçuk üretimi yapan plastik fabrikasında sabah saat 08.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Fabrikadaki yanıcı maddeler dolayısıyla alevler kısa sürede büyürken, yangını görenler itfaiyeye haber verdi.

 

yyy-004.jpg

 

EKİPLER ALEVLERE MÜDAHALE EDİYOR

 

İhbar üzerine, olay yerine Silivri'den ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi ile polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevlerin metrelerce yükseldiği, dumanların ise gökyüzü kapladığı yangına itfaiyenin ekipleri müdahale başlattı.

 

ÇEVREDE GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

 

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bekletiliyor. 15 bin metre karelik alana kurulu fabrikadaki yangın söndürme çalışmaları devam ediyor. Aynı firmaya ait Değirmenköy'deki başka bir fabrikada da dün yangın çıktığı öğrenildi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.