İstanbul'da kısa mesafe cinayeti! Yolcuyu döverek öldürdü

İstanbul'da kısa mesafe cinayeti! Yolcuyu döverek öldürdü

İstanbul'da 'kısa mesafe' denilerek taksiye alınmayan 57 yaşındaki kişi, çıkan kavgada taksici tarafından darp edildi. Yere düşen yolcu olay yerinde hayatını kaybetti. Taksi şoförüne ise ev hapsi verildi.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, "kısa mesafe" nedeniyle taksiye alınmaması konusunda yaşanan bir anlaşmazlık sonucunda Jamal Doumane isimli kişi, tartıştığı taksi şoförü tarafından darp edilerek hastaneye kaldırıldı. Doumane yaşamını yitirdi.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 10.30 sıralarında Beyoğlu Asmalı Mescid Mahallesi'nde meydana geldi. 57 yaşındaki Fas vatandaşı Jamal Doumane, Şişli Mecidiyeköy'deki evine gitmek için yoldan geçen bir taksiyi durdurdu.

Taksi şoförü Doğan G, iddiaya göre Doumane'yi, gideceği kısa mesafeli adresi nedeniyle aracına almadı. Bu durum Doumane'yi sinirlendirdi ve aracın arka tamponuna eliyle vurarak tepki gösterdi. Taksiciyle Doumane arasında bu nedenle tartışma başladı.

Tartışma hızla şiddete dönüştü ve taksici, Doumane'ye yumruk atarak onu yere düşürdü. Kafasını asfalta çarpan Doumane hareketsiz bir şekilde kaldı. Taksici, aracına binerek olay yerinden kaçtı.

Olayın hemen ardından çevredekiler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Doumane, hastaneye kaldırıldı ve beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Durumu ağırlaşan Doumane, Avcılar'daki bir hastaneye sevk edildi. Beyin ölümü gerçekleşen Doumane yaşımını yitirdi.

Olayın faili olan taksici Doğan G, polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra adli işlemler için emniyete götürüldü. Mahkemeye çıkarılan Doğan G, ev hapsi cezasıyla adli kontrol altına alındı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.