İstanbul'da korkunç olay ! 7 yaşındaki kızın saçları yürüyen merdivene sıkıştı

İstanbul'da korkunç olay ! 7 yaşındaki kızın saçları yürüyen merdivene sıkıştı

İstanbul Kartal'da metro istasyonunda 7 yaşındaki küçük kız çocuğunun saçları oynarken yürüyen merdivenlere sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekibi uzun çalışmalar sonucu küçük kızı kurtardı.

İstanbul Kartal Yakacık Adnan Kahveci metro istasyonunda meydana gelen olayda; 7 yaşındaki Berfin Demir'in saçları, kardeşi ile birlikte metro istasyonunda oyun oynadığı sırada yürüyen merdivenlere sıkıştı. Çocuğun acılar içinde aşağı yönde yere yığıldığını gören yolculardan biri, hemen yürüyen merdiveni durdurdu ve durumu metro güvenlik ekiplerine bildirdi. Ekipler, saçları sıkışan çocuğu çıkartamayınca itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

 

KÜÇÜK KIZ HASTANEYE KALDIRILDI

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, küçük kızı kurtarmak için çalışma başlattı. Haberi alan baba Orhan Demir ise hemen olay yerine geldi. Ekiplerin uzun uğraşları sonucunda küçük Berfin, sıkıştığı yerden kurtarıldı. Sağlık ekipleri Berfin Demir’i sedyeyle metro istasyonundan çıkarttı ve ambulansla hastaneye kaldırdı. Küçük kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

forrr-001.jpg

 

 

AİLESİ YANINDA DEĞİLDİ

Çocuğun bir yakını, "Metroya geldik baktık çocuklar kötü durumda. Saçları sıkışmış, bel kısmı sıkışmış. Biz de yardım ettik ona. İtfaiyeyi, polisi çağırdık. Allah razı olsun kurtardılar onlar da. Çocuk biraz zahmet çekti. Ailesi yanında değildi. Sonradan geldi babası yanına. Çocuklar gezmeye çıkmış. Düştü mü kalktı mı bilmiyoruz ama. O şekilde düşmüş" dedi.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.