İstanbul'da korkunç yangın! Patlama sesleri geliyor

İstanbul'da korkunç yangın! Patlama sesleri geliyor

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bulunan Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde korkunç bir patlama meydana geldi. İşte korkunç gelişmenin ayrıntıları ve olay yerinden ilk fotoğraflar;

Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde yangın çıktı, olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Hastanede çıkan yangına ilişkin açıklama yapan İtfaiye Dare Başkanı, “Henüz yaralı ya da can kaybı bilgisi yok” dedi.

Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlk Yardım Hastanesi'nde yangın çıktı. Olaya ilişkin görüntülerde, hastane binasının çatı katında alevlerin yükseldiği görülüyor.  İlk görüntülerde hastaların tahliye edildiği görüldü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi bulunuyor.

yangin1-003.jpg

PATLAMA SESLERİ GELİYOR

İtfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine ulaştı. Zaman zaman patlamaların yaşandığı yangına itfaiyenin müdahalesi devam ediyor. Bazı hastalar sedyelerle tahliye ediliyor.

İTFAİYE'DEN AÇIKLAMA: HENÜZ YARALI VE CAN KAYBI BİLGİSİ YOK

Olayla ilgili açıklama yapan İstanbul İtfaiye Dairesi Başkanı, yangına 30-40 araçla yangına müdahale edildiğini ve yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

yangin2-003.jpg

İtfaiye Daire Başkanı ayrıca, "yangında ölü ya da can kaybı bilgisi yok" derken, yoğun bakım ünitesi haricinde, bütün hastaların tahliye edildiğini belirtti.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yangının kontrol altına alındığı, itfaiyenin çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

yangin3-001.jpgyangin4.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.