İstanbul'da operasyon:8 bin 741 kaçak cep telefonu ele geçirildi

İstanbul'da operasyon:8 bin 741 kaçak cep telefonu ele geçirildi

İstanbul'da iki ayrı ilçede kaçak cep telefonu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 8 bin 741 kaçak cep telefonu ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, yurt dışından kaçak yollarla ülkeye kaçak cep telefonu getirildiği bilgisine ulaştı.

Yapılan tespitlerin ardından harekete geçen ekipler, 14 ve 15 Ocak tarihlerinde Zeytinburnu ve Gaziosmanpaşa'da bazı iş yeri ile depolara baskın düzenledi.

Operasyonda çeşitli marka ve modelde 8 bin 741 adet cep telefonu, batarya, ekran camı ve kasadan oluşan 43 bin 90 adet cep telefonu yedek parçası, 13 rulo barkod ve etiket, 990 adet cep telefonu ana kartı, 52 adet cep telefonu kutusu, 551 adet paketlenmiş tütün, 2 bin 100 adet puro, 22 binin üzerinde 190 sigara filtresi ve binlerce sigara sarma kağıdına el konuldu.

Operasyonda M.D. ve M.K. isimli 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheliler, polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan M.D., serbest bırakılırken, M.K. ise tutuklanarak ceza konuldu.

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.