İstanbul'da sela okunuyor!

İstanbul'da sela okunuyor!

İstanbul'da selalar okunmaya başlandı. 15. Temmuz'un yıldönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı'nda gaziler karşılıyor...

15 Temmuz 2016 hain darbe teşebbüsünün yıl dönümünde İstanbul'da selalar okunmaya başlandı.

Cumhurbaşkanlığı'ndan daha önce yapılan açıklamada, 15 Temmuz'da Atatürk Havalimanı'na vatandaşlar davet edilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan darbeye direnişin 3. yılında İstanbul Atatürk Hava Limanı'na geldi. Beraberinde eşi Emine Erdoğan olan Cumhurbaşkanı'nı gaziler karşılarken, Havaalanında sela okunmaya başlandı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 3’üncü yıl dönümü dolayısıyla "15 Temmuz Milli Birlik anma gününde yaptığı konuşmadan bazı satır başları;

Aziz milletim, sevgili İstanbullular değerli şehit yakınlarım, gazilerim, sizleri hasretle sevgiyle selamlıyorum. Milletimizin istikbalini korumak için kahraman fertlerimizin hepsini selamlıyorum. Bizler inanıyoruz ki şehitler peygamberlerden başka en yüce makama sahiptirler. Şehitlerin kabirleri nur olsun inşallah.

Peygamber ocağı TSK' nın her subayını erlerini alınlarından öpüyorum.

Kardeşlerim burası anlamlı bir mekan o gece iki önemli an yaşandı saat 23:15 civarı tankların arasından bay Kemal Kılıçdaroğlu gelip Bakırköy'e geçti kendi ifadesiyle gidecek bir otel bulamadığım için oraya gittim dedi. Değerli kardeşlerim 01:15' te biz buraya eşim kızım torunlarım ve damatlarımla buraya indik. Burada kim vardı? Burada millet vardı, beraberinde üzerimizden mermilerini yağdıran F- 16 lar vardı.

 

Diyorduk ki “Lâ tahzen innallâhe meâne" Korkma Allah bizimle beraberdir.” korkmayın diyorduk. 15 Temmuz'dan sonra Milletin iradesine el uzatmayı aklının ucundan geçiremeyecekler.

 

Bir olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız bundan taviz vermeyeceğiz. Size bir müjde veriyorum; "Türkiye şehit yakınları ve gaziler dayanışma vakfı resmen kurulmuştur

Şehitlerin aziz ruhlarını muazzep etmemek için daha çok çalışacağız,mücadele edeceğiz, kendimizi daha çok muhasebeye ve murakabeye çekeceğiz.


Hamdolsun bunca yıldır milletimize esaret boyunduruğu vurabilen çıkmadı.
Bugün ülkemizin önündeki engeller, yaşadığı sıkıntılar, maruz kaldığı saldırılar, hep işte bu kadim kavganın tezahürleridir.

 

" BİZ TÜRKÜZ"

Hiçbir darbe, hiçbir darbe girişimi yapanların yanına kar kalmadı, Allah'ın izniyle bundan sonra da kalmayacaktır. Bizler milletçe, vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza, demokrasimize, devletimize sahip çıktıkça, hiçbir gücün eli Allah'ın izniyle oralara ulaşamayacaktır. Hiçbir ihanet şebekesi, hiçbir terör örgütü birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi asla bozamayacaktır.

Biz bir şeye inanıyorduk korkmayın Allah bizimle beraberdir. Türküz verdiğimiz sözün arkasında dururuz durduk.

 

Doğu Akdeniz, Kıbrıs, Ege konularında karşı tarafı haklı bulanların zihinleri iğfal edilmiş demektir.

Türkiye'nin son 17 yılda demokrasi ve ekonomide gerçekleştirdiği hamlelerle çağ atladığını inkar edenin göz görmüyor kulağı duymuyor demektir.

Ruhlarını iblise satanlar Türkiye'yi ele geçiremeyecekler! 15 Temmuz, sadece o karanlık geceyi değil, ülkemizin ve milletimizin yaşadığı tüm hadiseleri hatırlatması gereken bir semboldür.

EKONOMİ BİTTİ DİYORLAR 

Ne diyorlar, ekonomi battı, ekonomi bitti. Bu mermi, kurşun, kalkan uçaklar, helikopterler fıstık, leblebi mi dağıtıyor. Bunların hepsi para değil mi, ekonomi değil mi?

 

"SİZLERLE BİR MÜJDEYİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM"

Sizlerle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından hazırlıkları yürütülen Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'nın kuruluşu resmen tamamlanmıştır.

 

"VAKFIMIZIN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

Çünkü bunun çok istismarı yapılıyor. Onun için istedik ki, Bakanlığımız'la birlikte bu iş devletin teminatı altında olsun. İlgili tüm bakanlık ve kurumların mütevellisinde yer aldığı bu vakfımız aracılığıyla şehit yakınlarımıza ve gazilerimize verdiğimiz hizmetleri daha iyi, daha derli toplu yürütebileceğimize inanıyorum. Vakfımızın hayırlı olmasını diliyorum.

 

 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum