İstanbul’da silah sesleri! Giriş ve çıkışlar kapatıldı

İstanbul’da silah sesleri! Giriş ve çıkışlar kapatıldı

Sıcak Gelişme… İstanbul Zeytinburnu’nda hareketli saatler yaşanıyor.  Zeytinburnu’nda uyuşturucu bağımlısı genç, babasını rehin aldı ve polislere ateş açtı. İşte ayrıntılar;

Zeytinburnu'nda alzheimer hastası babasını rehin alan uyuşturucu bağımlısı genç, pompalı tüfekle etrafa ve polislere rastgele ateş açtı. Müzakereci polislerin uzun uğraşlarını ardından şahıs eve giren özel harekat polisleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

BABASINI REHİN ALDI

Olay Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesinde bir sokakta meydana geldi. Alınan bilgiye ve iddialara göre uyuşturucu bağımlısı S.D. Alzheimer hastası babasını rehin alarak elindeki pompalı tüfekle çıktığı evin balkonundan rasgele ateş açmaya başladı.

POLİSE DE ATEŞ AÇTI

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şahsın polis ekiplerine de ateş etmesi üzerine, güvenlik güçleri sokağa giriş ve çıkışları kapattı. Olay yerine özel harekat polisleri ve müzakereci polisler sevk edildi. Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı müzakereci polisler şahsı ikna etmek için yoğun çaba sarf etti. Ekiplerin ikna çalışmalarının ardından özel harekat polisleri daireye girerek şahsı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.