İstanbul'da tedirgin eden görüntü! 2 kişi silahla gezerken görüntülendiler

İstanbul'da tedirgin eden görüntü! 2 kişi silahla gezerken görüntülendiler

İstanbul’da bir çift, ellerinde uzun ve kısa namlulu iki silahla gezerken görüntülendi. Durum Emniyet'e bildirildi. Ellerinde silahla gezen şahıslara ulaşılamadı. Ellerindeki silahların gerçek olup olmadığı bilinmiyor.

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesine bağlı Göktürk mahallesinde bir çift, ellerinde silahlarla gezerken görüntülendi. Emniyet, şahıslara ilişkin bir bilgiye ulaşamazken silahların gerçek olup olmadığı da bilinmiyor.

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı olan avukat Bilal Çelik, dün Göktürk Göleti Tabiat Parkı’nda çektiği fotoğrafı Twitter hesabından paylaştı.

“Bugün Göktürk gölet bölgesinde yürüyüş parkurunda bizzat resmini çektiğim çift ellerinde silahlarla yürüyordu” diyen Çelik, “Kadının elinde kısa namlu silah pek görünmese bile güvenlik müdahale edeceğini söyledi. Ülkenin geldiği durum...” ifadelerini kullandı.

Çelik, fotoğrafın 7 Ağustos akşamı saat 19.32’de çekildiğini de belirterek durumu emniyete bildirdiğini aktardı.

Avukat Bilal Çelik, bugün Eyüpsultan Emniyet Müdürlüğü’nden arandığını ve kendisine şahıslara ulaşılamadığının bildirildiğini söyledi.

Çelik, dün akşam yaptığı şikâyet ardından ilk olarak bir polisin gayriciddi bir tavırla silahların oyuncak olabileceğini söylediğini belirtti.

Silahların niteliğine ve şahıslara ilişkin henüz bir gelişme yaşanmadı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.