İstanbullular cumartesi gecesine dikkat! O ilçeler büyük risk altında 

İstanbullular cumartesi gecesine dikkat! O ilçeler büyük risk altında 

28 Eylül Perşembe günü yağışlı hava İstanbul'a giriş yaptı. Başakşehir, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy, Sultangazi sular altında kaldı. Megakente yarın gece ve pazar sabahı (30 Eylül Cumartesi-1 Ekim Pazar) için yeni uyarı geldi. İşte risk altındaki ilçeler...

İstanbul dün (28 Eylül) sağanak yağışa teslim oldu. Beklenen yağış geldi ancak önüne çıkanı sürükledi. Başakşehir, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy, Sultangazi sular altında kaldı, evleri ve işyerlerini su bastı.

İstanbul'da etkili olan yağmur sonrası Arnavutköy'de işyerinin çatısına çıkan işçiler mahsur kaldı.

 

CUMARTESİ GECESİNE DİKKAT!

 

Sağanak yağışın etkili olduğu İstanbul'a yeni bir uyarı geldi. Hava Forum, X hesabından yaptığı paylaşımda cumartesi gecesi ve pazar sabahına dikkat çekti.

 

Hava Forum'un uyarısı şöyle:

 

"Dikkat. Cumartesi gecesi ve pazar sabah arası İstanbul'da yine ağır bir yağış riski var. Özellikle Arnavutköy, Başakşehir hattı yine risk altında... Gelişmeleri takip ediyoruz..."

 

METEOROLOJİDEN SARI KODLU UYARI

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın için İstanbul dahil Balıkesir, Bolu, Bursa, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın, Yalova, Karabük, Düzce için sarı kodlu uyarıda bulundu.

 

İMAMOĞLU: YAĞIŞLAR PAZARTESİYE KADAR SÜRECEK

 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yağışların pazartesi gününe kadar etkisini sürdüreceğini kaydetti. İmamoğlu, “Vatandaşlarımızı yine uyarıyoruz. Buna benzer geçişleri cumartesi gecesini pazara bağlayan zaman dilimi içerisinde pazar sabahına kadar yaşayabileceğimiz noktasında arkadaşlarımızın uyarıları var” dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.