İstanbullular dikkat! 6 İlçede 9 saat su kesintisi yaşanacak

İstanbullular dikkat! 6 İlçede 9 saat su kesintisi yaşanacak

İstanbul’un 6 ilçesinde 9 saatlik su kesintisi yaşanacak. İSKİ su kesintisi yaşanan ilçe ve mahalleri duyurdu.

İstanbul'un birçok ilçesinde su kesintisi yaşanacağı duyuruldu. Su kesintisinin olacağını duyan vatandaşlar endişenlenmeye başladı.

İstanbul'un hangi ilçelerinde suların kesildiği ve suların saat kaçta geleceği merak ediliyor.

 

İşte 26 Ekim İSKİ su kesintisi listesi...

 

Çekmeköy'de yaşanacak su kesintisinin saat 10.12'de başlayacağı ve 19.00'da bitmesi öngörülüyor. Çamlık, Mehmet Akif ve Hamidiye Mahallesine 9 saat boyunca su verilemeyecek.

Ümraniye'de yaşanacak su kesintisinin saat 10.12'de başlayacağı ve 19.00'da bitmesi öngörülüyor. Madenler Mahallesine 9 saat boyunca su verilemeyecek.

Küçükçekmece'de yaşanacak su kesintisinin saat 12.14'de başlayacağı ve 15.00'da bitmesi öngörülüyor. Kanarya ve Fevzi Çakmak Mahallesine su verilemeyecek.

Arnavutköy'de yaşanacak su kesintisinin saat 09.10'da başlayacağı ve 15.00'da bitmesi öngörülüyor. Yassıören Mahallesine su verilemeyecek.

Arnavutköy'de yaşanacak su kesintisinin saat 11.11'de başlayacağı ve 17.00'da bitmesi öngörülüyor. Yunus Emre, Boğazköy İstiklal, Anadolu ve Atatürk Mahallesine su verilemeyecek.

Kağıthane'de yaşanacak su kesintisinin saat 10.43'de başlayacağı ve 15.00'da bitmesi öngörülüyor. Yahya Kemal, Harmantepe ve Gültepe Mahallesine su verilemeyecek.

Sultanbeyli'de yaşanacak su kesintisinin saat 10.43'de başlayacağı ve 17.00'da bitmesi öngörülüyor. Mimar Sinan ve Battalgazi Mahallesine su verilemeyecek.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.